Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine DA ALI NE – NUJNO!!!!!!

DA ALI NE – NUJNO!!!!!!

Imam priložnost kupiti stanovanjsko hišo 5 km od AC Celje Ljubljana, hiša letnik 1980 klet+pritličje+mansarda. Nova centralna na drva in olje, pritličje lani celotno obnovljeno od instalacij, ploščic vse vse, mansarda še ni narejena, zunaj še en objekt 45m2 garaža ograjena parcela v velikosti 3000m2. Pritlljičje v velikosti 86m2 mansarda isto. Kako naj se odločim????

Svetujte prosim

Priznam, da se tudi jaz nebi znal odločiti, ker ne vem kakšna je cena.

Pozabla 82.000 evrov

Zdi se mi smešno nizka cena??????!!!!!!

Ja to je precej nizka cena. Se splača preveriti ali je vse ok.

Kaj rabiš za odločitev?
odgovore na naslednja vprašanja:
Ali mi je hiša všeč?
Ali mi ustreza lokacija, vožnja do službe, stroški vožnje itd.?
Ali so papirji urejeni, gradbeno dovoljenje, projektna dokumentacija, lastnišvo, neobremenjenost nepremičnine ipd.?
Ali želim živeti v hiši?
Ali mi ustreza infrastruktura?
Ali sem pripravljena na stroške vzdrževanja hiše itd.?
Ali sem pripravljena porabiti čas za opravila, ki so potrebna za urejanje okolice hiše?
Ne bom nadaljeval. Taka in podobna vprašanja si zastavi in to ti bo pomagalo pri odločitvi.

Če je tvoj kriterij samo cena s tem, da so papirji in lastništvo urejeno potem je moj odgovor DA.
Na ostalo si pa moraš sama odgovoriti, ker nihče na forumu ne ve kakšna so tvoja pričakovanja oz. želje. Odločitev in odgovornost je na tebi.

vprašanjej je bilo glede cene in lokacija je 5 km iz cestinske postaje tepanje, torej hiša ni v LJ, zato tudi cena ni gromozanska.

Napisano je bilo tako, da sem razumel, da je lokacija 5 km od avtoceste CE -LJ. Na podlagi tega sem sklepal, da je to okrožje CE. Tepanje pa ni ravno okrožje CE kolikor je meni poznano.

da ali ne

ne

kakšna je realna cena za vas

Vsaka nepremičnina je vredna točno toliko kolikor je nekdo pripravljen plačat zanjo, nič manj in nič več.
Če misliš živeti v tej nepremičnini vsaj več let, cena ni na prvem mestu glede odločitve.
Če pa razmišljaš kupit nepremičnino kot naložbo je to druga zgodba.

36000

Glede na to da postavljaš to vprašanje na forumu nisi prepričan-a, v nakup. Svetujem NE. Če ti bo kasneje žal bo to draga napaka.

Premisli vse pluse in minuse, potem se pa sam-a odloči.

Odgovori•Citiraj sporočilo
Re: DA ALI NE – NUJNO!!!!!!
Napisal: Antonio_num1
Datum: 24.02.2007 22:14

Napisano je bilo tako, da sem razumel, da je lokacija 5 km od avtoceste CE -LJ. Na podlagi tega sem sklepal, da je to okrožje CE. Tepanje pa ni ravno okrožje CE kolikor je meni poznano.

SLABO TI JE POZNANO.

Pa saj Tepanje ni med Celjem in LJ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close