Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Sončni log v Logatcu

Sončni log v Logatcu

Odločamo se za nakup stanovanja v Sončnem logu. Je kdo od vas že tam? Kako je?

LP in hvala za odgovore.

Pozdravljen/a,

midva sva v Sončnem logu že od 1. januarja 2006 in sva zelo zadovoljna. Sicer je nekaj stvari, kar se bo popravilo v času garancije, sicer je pa zelo, zelo lepo. Sama soseska je lepo urejena, večina so jasno mladi pari, okolica je enkratna za pohodništvo, kolesarjenje, pozimi smučanje. Res je super. Tudi povezava z Ljubljano je OK – midva sva oba zaposlena v Ljubljani in hodiva po avtocesti.

L.P.

Janja B.

Pozdravljeni,

midva sva že od 1.1.2006 vseljena in sva res zelo zadovoljna s samim stanovanjem in okolico. Sicer sva imela nekaj reklamacij, vendar je vse v postopku reševanja. Soseska je zelo lepo urejena in tudi okolica je super za pohodništvo, kolesarjenje, pozimi smučanje, tek na smučeh. Tukaj si res blizu narave. Oba sva zaposlena v Ljubljani, tako da se voziva skupaj po avtocesti in se tako izogneva tudi gneči na Tržaški cesti. Blizu je zdravstveni dom, pošta, avtobusna postaja, vrtec, …
Po večini so tukaj mladi pari in mlade družine.

L.P.

Janja B.

Kdao pa prodaja ta stanovanja – kakšna je cena?

Ali kaj veste, ima že kdo T2 v naselju? Iz Metropole sicer trdijo, da ja, samo me vseeno zanima, kakšen je signal….

Razmišljamo o celotnem kompletu: net+telefon+TV

LP & hvala

Oprostite, sem mislila, da prvič ni prijelo.

Janja

Janja, smem vprašati, kake reklamacije ste imali?

Bi nam bilo precej v pomoč….

Hvala!

Ketica, govora je o temle:

Če se ne motim, so ostala le še večja stanovanja (cena okrog 40 mio SIT). Reklamacije so pa npr. dodatna zatesnitev oken, glasen odtok za vodo v umivalniku v kopalnici, rjavenje ograje na balkonu, … zadeve so v toku reševanja.

L.P.

Janja

Zdravo,

zanima me, koliko plačujete stroškov upravnika in vzdrževanja objektov, ker po inforamcijah ki jih imam, je ta upravnik še kar požrešen in hkrati ne naredi kaj preveč rad. Pa še zanimajo me stroški skupne elektrike, ki so baje bili lansko zimo v enormnih zneskih zaradi ogrevanja odtokov in klančin za uvoz v garaže.

LP
Pek

Slišal sem ,od stanovalcev sončnega loga ,da je soseka najbolj urejena ,brez plastenk ali čikov ,tudi zelenica je naverjetno lepo urejana .gdo to dela in ali ima svojo firmo .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close