se vam zdi drago…
Povejte mi, se vam zdi drago – najem hiše 120m2, zgrajena 1985, adaptirana 2009, 2500 m2 zemljišča -600,00 eur na mesec. Okolica Ptuja.
za okolico Ptuja ja, za LJ ne.
Če imaš 3 jurje plače ni drago, če pa minimalno plačo, potem pa je.
Druga varianta je nakup takšne hiše, bo obrok ziher manjši in čez nekaj let je hiša tvoja.
Meni je tole drago.
Jaz plačujem hipotekarca na 15 let 450€ za vrednost 70.000€, še nekaj zraven, ali pa kredit na 20 let, pa bo hiša po 20ih letih tvoja. Na Ptuju ali okolici jo pa že kar kupiš kakšo manjšo za 100.000 €.
Za okolico Ptuja se mi zdi drago.
To vsi mislijo. Urejene hiše se nikjer ne prodajajo pod 100.000 €, pa naj bo to Lj ali pa nekje bogu za hrbtu. Za 100.000 € in manj dobiš kvečjemu kakšno starejšo hiško, potrebno temeljite obnove.
Ah ne, na naših koncih, dobiš za 100.000 že pravo bajto, samo vseliš se in uživaš.
Poglej malo Ptuj, Ljutomer okolico in boš presenečena nad nizkimi cenami.
Eh…kdo bi pa živel v Ljutomerju in tam gor…. : )
jaz pa živim v “teh koncih” in če bi se še enkrat odločala, kje, bi se odločila za ta konec. Ljubljana – niti v sanjah, pa če mi dajo zastonj hišo.
Zelo drago. Jaz plačujem v okolici Lj. za 240m2 hiše, več kot 2.000m2 zemlje in delavnico 150m2 620 eur.
A razen Ljubljane in Ljutomera ni nič? CCCCC
Čez primorsko je ni.
A razen Ljubljane in Ljutomera ni nič? CCCCC
Čez primorsko je ni.[/quote]OK , čez poletje je najlepše pri vas.
Jest tud neb tm gor živela. Je prebliz Katarine. Komej smo se jo na Gorenjskem rešil …
Eh ni panike:))
Živiva par km narazen in se sploh ne poznava:)
Problem je, ker ravno neke blazne ponudbe za oddajo hiš v tistem koncu ni. Sem pa videla oglas, hiša je videti fajn, okolica pa sploh.
Forum je zaprt za komentiranje.