Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodaja nepremičnine – 2.del

prodaja nepremičnine – 2.del

Koliko pa mislite da bi morali ceniti stanovanje v Ljubljani staro 30 let, 50m2, popolnoma vse obnovljeno,nova kopalnica, radiatorji, okna, rolete, pobeljeno, z VSO opremo narejeno po meri?
Je 140.000€ preveč?
Povejte prosim vi, ki se spoznate na to, ne potrebujem brezveznih nasvetov in očitkov!

Če dobiš kupca, ki bo plačal, je cena v redu, če ne, jo boš moral znižati. V tem je vsa umetnost.

Itak da je preveč! Halo! Za eno kurčevo lukno dat 140.000eur!!! Pa za ta dnar bi se mogla dobit vila ne pa jeben kurnik s 50m2. Ti kar sanjaj da ga boš prodala v teh časih!!! Po moje je vredno max. ene 80.000 al pa še to ne!!!

Odgovor tako ali tako poznaš vendar si nočeš priznati. Če ti pa sam odgovoril koliko se ti bom pa zameril. Za boljšo oceno pa lahko podaš kak link do oglasa ali pa do slik.

Pojma nimaš. 140.000 pa vilo v Ljubljani, to bo ja. Če je lokacija v redu, pa razpored prostorov dober, se da vse prodat. Cena je itak postavljena višje kot v resnici pričakujejo. Verjetno bi bili prodajalci čisto zadovoljni s 130.000.

Zakon ponudbe in povpraševanje. Če je toliko vredno, veš samo ti, ker ga mi ne vidimo….bolj pomemebno je vprašanje, če ga boš prodala. Jaz mislim, da v teh časih težko (kriza, brezposelnost, strogi kreditni pogoji na bankah,…).

Lahko pa ti povem, da sta moja starša pred cca.4 ali 5 leti prodala stanovanje v LJ za Bežigradom (bolj natančno: Glinškova ploščad) in sta za neobnovljeno, 47 m2 veliko, enoinpolsobno stanovanje takrat dobila 135.000 eur. Prodala sta ga v roku 3 mesecev. To so bili zlati časi. Danes verjetno bi zanj dobila slabih 90.000 eur, pa že to bi bil uspeh, da bi ga sploh prodala.

Cene nepremičnin so absolutno prenapihnjene.

Za primer, prijateljica je kupila konec l. 2003 1-sobno stanovanje v Mb 34m2 + klet 3m2, za takrat 4 mio SIT (= cca. 16.670eur), l. 2008 ga je pa želela prodati za 49.900 eur. Ga seveda ni, kolikor mi je povedala jo je kontaktiral na začetku 1 samcat interesent, po pol leta ga je dala v najem.

Poglej, za 100.000 dobiš montažno hiško 110m2 na ključ. Gre tudi ceneje (ali dražje), no toliko je stala hiška prijateljev, ki so jo postavili letos. Pa s prstom niti migniti nista rabila.

In jo postaviš kam? V luft???

jaja, kje pa? v Lendavi al kaj?:))pa še zemljo sta imela…od staršev najbrž.

Za 145000 smo ravnokar kupili trosobno velikosti 76m2 za Bežigradom (BS3) v prvotnem stanju.
Se mi zdi, da malo previsoko ceniš (res pa ne pišeš, kje v Ljubljani).

Prenovljena kopalnica je kupcu lahko celo minus (prodajalec jo visoko ceni, stanovanje je zato dražje, ploščice so pa lahko take barve, da se zjokam vsakič, ko jih vidim, ker npr. ne maram rjave barve in jih v primeru nakupa zagotovo menjam).

Oprema po meri: pozabi, to ni vredno nič. Možnost, da boš našel nekoga, ki bi mu oprema bila super všeč in bi ti bil zanjo pripravljen kaj plačati, je minimalna, verjetno ti bodo še rekli, da želijo, da je stanovanje prazno.

Nekaj so vredna zamenjana okna in radiatorji (pa tudi tu ste lahko dali najcenejše radiatorje, ki zasedejo veliko prostora in v bistvo kazijo prostor). A za okna in radiatorje niste dali 20000€, ne?

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=9&nep=2&posr=1&detail=5533092&pic=1702645.jpg

Haha, ste se pa razjezili eni:))
KKKBBB…oprema je kvalitetna, brez skrbi, noter smo dali najboljše materiale!

Ne ne, saj ne prodajam, le vrednost me zanima.
Za nič na svetu ne grem iz tega mojega raja, hehe. Nisem opremljala po meri in mojem okusu za druge:)

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=9&nep=2&posr=1&detail=5409476&pic=1217722.jpg

Jah, luštno, ni kej, le do Ljubljane imam potem malo predaleč))
Da bi se vsak dan vozjakala gor pa dol, no way!

Jah, luštno, ni kej, le do Ljubljane imam potem malo predaleč))
Da bi se vsak dan vozjakala gor pa dol, no way![/quote]

v iskalnik sem pač vtipkala podravsko regijo…, sicer pa, izbira je na vsakem posamezniku

Lokacija folk, lokacija postavi ceno!

jaja, kje pa? v Lendavi al kaj?:))pa še zemljo sta imela…od staršev najbrž.[/quote]

Kaj hišo bogu za hrbtom ti postavijo ceneje ali kaj?

In tudi parcela ni bila od staršev, sta jo lepo sama kupila. Edino čas sta ujela pravi, l. 2008 preden so se za več kot 1x podražile.

leto in pol nazaj kupila stanovanje 54m2 + balkon + terasa+klet+parking, prenovljeno, vse novo, parket, okna, vrata, streha, inštalacija. za 128 tisočakov v Ljubljani -Viški konec.

jaja, kje pa? v Lendavi al kaj?:))pa še zemljo sta imela…od staršev najbrž.[/quote]

Kaj hišo bogu za hrbtom ti postavijo ceneje ali kaj?

In tudi parcela ni bila od staršev, sta jo lepo sama kupila. Edino čas sta ujela pravi, l. 2008 preden so se za več kot 1x podražile.[/quote]

Ti to resno? Poznaš te ljudi ali kaj?:))))

Podobno. Šiška, 60m2…150.000€.

Podobno. Šiška, 60m2…150.000€.[/quote]

Zarad takih butlov pa so nepremičnone tako drage. Upam, da ne bota več mogla odplačevat kredita in da vas fuknejo vn iz stanovanja ter ga banka proda po normalni ceni, da balon končno enkrat poči. Če bi teh 150.000 zaslužila sama in jih imela na banki dvomim da bi bla tko butasta da bi dala 150.000 za 60m2, hahahahaha, fak no, se zapufaš za cel živleje za fukjeno 60m2 veliko luknjo, hahaha

Podobno. Šiška, 60m2…150.000€.[/quote]

Zarad takih butlov pa so nepremičnone tako drage. Upam, da ne bota več mogla odplačevat kredita in da vas fuknejo vn iz stanovanja ter ga banka proda po normalni ceni, da balon končno enkrat poči. Če bi teh 150.000 zaslužila sama in jih imela na banki dvomim da bi bla tko butasta da bi dala 150.000 za 60m2, hahahahaha, fak no, se zapufaš za cel živleje za fukjeno 60m2 veliko luknjo, hahaha[/quote]

jaz bi sicer uporabila malo lepši ton, ampak se strinjam s tem da za 60m2 daš 150.000, adijo pamet. Pa to je 2-sobno stanovanje.

to pa se je dogajalo, ker si včasih dobil kredit že sam če si se lepo nasmehnik, 60m2 za 150.00eur, je ta luknja mogoč v zlatu???

Meni pa ni jasno, kako nekdo da toliko denarja za stanovanje – potem pa bo se čez par let selil in niti pod razno ne bo dobil več kupca za takšno ceno.

Mene pa zanima kje kupujete stanovanja, da so tako bajno poceni?! Če mal gledam nepremičnine.net, ni nobene pametne ponudbe za pameten dnar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close