novogradnja, hiša, parcela
A se sploh da dobit neko normalno nepremičnino – hišo za eno familijo v okolici Ljubljane, pa da ni draga za znoret?
Novogradnja do 3. podaljšane gradbene faze ali do 30 let stara, ohranjena, opremljena, prenovljena, pa da bi bla ene 200 jurjev in bi dejansko imela še okol 500 m2 parcele.
So to le pobožne želje???? Se bojim … naj že padejo cene, no … čas teče …
Ja, če iščeš, potem najdeš. Jaz najdem novogradnje v okolici Ljubljane od 125.000€ naprej.
tole sem ti našla na hitro:)
Ne ukvarjaj se s starimi hišami. Stara električna napeljava, star vodovod, slaba izolacija in še bi lahko naštevali v neskončnost. Ja, vsi so nekaj obnavljali, na koncu pa ugotoviš, da so notranje stene obložene s stiroporjem, pod stiroporjem pa katastrofa ipd.
Draga je le zemlja. Hiša sama pa ne toliko.
Poglej npr. Lumarcove hiše … Npr.
http://www.lumar.si/si/montazne-hise/classic/q/podrobno/anja-131-0
Ok, če vzameš še notranja dela, verjetno pride okoli 90.000.
Malo lahko samo pobrskaš, še cenejših hiš je kar nekaj.
Hehehe, zemljo-parcelo si pozabila računati zraven:))
Hehehe, zemljo-parcelo si pozabila računati zraven:))[/quote]
He he… nisem … Sem napisala, da je draga le zemlja = parcela.
sem pa samo gate prneseš_)
sem pa samo gate prneseš_)
Kaj si hotel povedati s tem? Da ti po obnovi te postojanke ostane mogoče samo še za kake gate?
Na ključ pride 110. Standard. Takoj ko hočeš malo bolj energetsko nepotratno hišo, boljše stene, si na 120, ali 140. Brez opreme, parcele, gradbene dokumentacije.
In po moje je velika razlika, če se vseliš za 250 ali 400.000€.
Bližje Ljubljani gledam.
Do maksimalno 20 km ven.
To je premajhna parcela. Poskusi najti vsaj 1000 m2 ali raje več. Kje pa bodo gradili vajini otroci in njihovi otroci? To pa noben ne pomisle!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))omg
Ali pride v poštev v Medvodah? Malo ven iz centra Medvod, v zelenem in mirnem okolju.
Tam smo ravnokar dobili v prodajo dve enoti dvojčka; enota meri 140m2 P/M, parcela pa 250m2. Prodajata se v 3. gf za 165.000€, ali pa v 3.podaljšani gf ( še okna+fasada), urejena okolica za 178.000€.
Objekt je zadnji v slepi ulici, ima lep, odprt pogled proti Kamniškim alpam.
V bližini je zdravstveni dom, vrtec in ostala infrastruktura.
Lahko vam pošljem tlorise, ali pa fotografije objekta.
Če vas zanima,kontakt:040/202-360 Borut
Email:[email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.