Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine vaše mnenje o stanovanju

vaše mnenje o stanovanju

pozdrav,

vidim, da vas je tule kar nekaj postalo “strokovnjaki po sili razmer”, ker tudi sami iščete… Zanima me vaše mnenje glede cen stanovanja, oceni vrednosti in tako dalje, pa me zanima kaj si mislite o spodnjem stanovanju, predvsem kar se cene tiče, preden sploh pokličem za ogled stanovanja oziroma če mogoče kdo pozna to naselje. Gre za tako imenovano gradnjo iz .2007, Metuljček v Kamniku. Če kdo kaj več ve, bo dobrodošlo, 120 jurjev pač ne daš od sebe vsak dan:

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=1&nep=1&posr=1&detail=5519570&pic=1640662.jpg

hvala

u

Dokler ne greš pogledat na lice mesta, je vsakršno razglabljanje brezvezno. Šele tam ti bo jasno, ali je cena primerna. Poslušaj-hrup iz okolice, iz stavbe-pojdi med tednom, popoldne; lega: V-Z-S-J; parkirni prostor, št. stanovanj v stavbi….

Kretenski tloris.

No ja, če ste samski, ne kuhate doma in želite fiksnfertig opremeljeno stanovanje in vas ne moti če vam 50 ljudi zija na atrij ko ste tam vem pa naj strese odpadke in cigarete, -se mi zdi kar solidno.

Kot prvo je koristna površina samo 50m2, ostalo so dodatki, torej je cena ca 2400 €/m2, kar sem mi zdi zelo veliko.Razen če vam atrij pomeni tako veliko.
Tudi funkcionalnost mi je čudna-spalnica je očitno zelo majhna.Si ne predstavljam, da bi lahko v tisto omaro dal obleke za en par(dejansko rabiš vsaj 3 m, še bolj 4 m za dva).
Tudi kuhinja in dnevna v enem prostoru sta stvar okusa- in navad. Osebno tega ne bi imel, ker si ne predstavljam,da se ob vsakem kuhanju širi vonj povsod, pa še sedežna in tepihi se navzamejo vonjav.

pozdrav,

stanovanje sem si ogledal oz. sva si ga ogledala. Lokacija je za naju idealna zaradi služb, čeprav bi se selila v novo okolje, tudi prostor mislim, da je zelo dobro izkoriščen. Do sedaj sva si ogledala že kar nekaj dvosobnih stanovanj z uporabno kvadraturo tam 60-75, pa so bila nekatera zaradi nefunkcionalne postavitve videti manjša od slednjega.

Spalnica je tudi meni na sliki delovala majhna, vendar je več kot dovolj velika, oprema v stanovanju je kvalitetna in nama je bila všeč, tako da bi bila uporabna z nekaterimi “izboljšavami”.

Kamnik bi še spoznavala, edina stvar ki je na prvi pogled malce moteča je lokacija stanovanja oz. terase kot ste omenile, je na teraso vidno iz pravzaprav vse stanovanj na tej strani bloka, iz ceste oziroma pločnikov pa pravzaprav ne…

Je pa smola, ker kaj bi bilo stanovanje dejansko že rezervirano oz. naj bi se čakalo vplačilo are, tako da vseeno še ni dokončno…

A lahko v tem primeru ponudim recimo za kakšnega jurja višjo ceno kot pa tisti ponudniki? Je ta možnost?

Za predlog ti pošiljam tale oglas (ne ni moj :)). Cena je sicer nastavljena zelo previsoko, ker dvosobna stanovanja v tem naselju so se do zdaj vsa prodala po 125.000 in nižje. Lokacija je krasna, samo naselje krasno, ljudje fajn, več ali manj družine, spodaj so garaže. Gradnja je zagotovljeno boljša kot v Metuljčku.

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=1&nep=1&posr=1&detail=5543353&pic=1749869.jpg

Živjo!

Tudi mi prodajamo stanovanje v Kamniku – Duplica – 2,5 sobno. Na spodnjem linku je naš oglas. Lepo vabljena na ogled.
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=1&nep=1&posr=1&detail=5546677&pic=1757801.jpg

Lp, Urška

urska pozdravljena,

veš, da sem si tvoje(vaše) stanovanje tudi že podrobneje ogledal na nepremicnine.net še preden si se tu oglasila, pa sem si rekel: “luštno zgleda, bi bilo aktualno, če cena ne bi bila čisto prenavita!”….

ps: če bi vam bila cena recimo 105-110.000 sprejemljiva, pusti tu samo kratek odgovor, pa kontaktiram….

Z nakupom se mi namreč že kar malce mudi in pri iskanju stanovanja sem do sedaj že pred ogledom vedno vprašal za ceno oz. dosegel neko okvirno ceno, ker nočem zgubljati svojega in prodajlčevega časa za oglede, če z cenami ne pridemo skupaj, kjer se vse konča in neha…

lp

Pozdravljen,

glede cene se da tudi še kaj dogovoriti, vendar pa za tako ceno, kot si jo navedel ne. Stanovanje je res vredno ogleda, tako da če si (sta) kaj v bližini ga pridita pogledat in se bomo potem menili naprej.

Lp

Za predlog ti pošiljam tale oglas (ne ni moj :)). Cena je sicer nastavljena zelo previsoko, ker dvosobna stanovanja v tem naselju so se do zdaj vsa prodala po 125.000 in nižje. Lokacija je krasna, samo naselje krasno, ljudje fajn, več ali manj družine, spodaj so garaže. Gradnja je zagotovljeno boljša kot v Metuljčku.

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=1&nep=1&posr=1&detail=5543353&pic=1749869.jpg%5B/quote%5D

Zdravo, hvala za predlog, vendar Zeleni gozdiček odpade, lokacijo oz. Moste pri Komendi poznam in je zame vse prej kot krasno:) tako bolj na kratko.

Se je pa zanimivo danes na nepremičninah.net pojavil še en skoraj da identičen stanovanj v Metuljčku, vendar gleda na vzhodno stran, torej ne na cesto, ampak nima terase, zaradi česar je spalnica “le” 0.5 sobe(nime direktnega okna ven, ampak v ložo), zgleda tudi fajn, ampak cena je čisto prenavita za moje pojme. Ne vem kako bi prodajalec upravil takšno ceno, če se v istem bloku za 10.000€ manj prodaja 2-sobno stanovanje, ki ima še 30m2 terase za povrh. Kakšno mnenje?

pardon, še link sem pozabil:

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=1&nep=1&posr=1&detail=5551305&pic=1779673.jpg

Nisem še slišal za ta elitna naselja – saj to so višje cene kot v centru Ljubljane….

a bi nepremičninarji lahko nehal na forumu oglaševat na takle način? A naj posreduje tapravi administrator?

Jaz mislim, da ima vsak svoje mnenje glede metuljčka. Meni osebno ni všeč, živim cca. 200m stran. Meni osebno bolj ustrezajo manjši bloki, recimo 16-18 stanovanj, poleg tega mi ne ustreza oblika prostorov, atriji so mi pa poglavje zase. Glede na to, da sem videl atrije ga niti nebi imel. Plus, ki ga vidim je infrastruktura. Kar se tiče omenjenega stanovanja v mostah pri komendi mi ne ustreza lokacija zaradi infrastrukture. V vsakem primeru mora tebi stanovanje ustrezat, ker boš ti tam živel in bo to tvoj dom. Tu gor boš dobil na desetine mnenj, ki so stvar subjektivne ocene. To kar meni ali nekomu drugemu ni všeč ali ne ustreza je morda ravno tebi všeč. Vsako stanovanje ima svoje pluse in minuse in nekomu lahko pomeni nekaj plus meni pa minus in obratno. Jaz bi na tvojem mestu razmišljal bolj praktično in bi se vprašal ali stanovanje zadovoljuje moje potrebe ali je to to kar iščem.

Situacija, se strinjam s teboj. Bolj sem upal na kakšna mnenja glede cene, ampak tudi to po dosedanjih ogledih oz. pogovorih z različnimi lastniki stanovanj vidim, da je čisto odvisno od vsakega posebej – enemu se mudi, pa bi malo spustil, drugi se ne premakne niti za ped, itd… Bi pa rekel le to, da pri nekaterih požrešnost ne pozna meja, saj nekateri postavljajo cene za stanovanja tudi do 40-50 tisoč evrov višje, kot pa so recimo pred 5 letimi plačali za njih, da ne omenjam tistih, ki so kupili preko stanovanjskega sklada za recimo 1400€/m2, sedaj pa jih po recimo dveh letih prodajajo za 2100€/m2…

Je pa na mojo žalost tisto stanovanje z atrijem žal odpadlo, saj je že našlo novega kupca….

Tisti, ki ne potrebuje nujno prodati ne bo znižal cene pa se lahko na glavo postaviš ali pa jo bo zelo malo. Vem, da se ponavljam ampak tako to je.

Morda se tole:

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=1&nep=1&posr=1&detail=5546186&pic=1755424.jpg

Meni se cena zdi zanimiva … za center Ljubljane oz. Šiško/Bežigrad ?
Kje točno se pa nahaja ?

dobronamerno:

cene imate tako visoko nastavljeno, da je iluziorno pričakovati, da boste prodali! Glede na to, po koliko se prodajajo podobna stanovanja v Kamniku, bi bila nastavljena cena na 100-110.000 dobro izhodišče za naprej. Če boste dobili več kot 100.000, boste zadovoljni!

Pa še en nasvet – narediti nove fotografije stanovanja, fotografirajte takrat, ko bo zunaj sončno vreme in ne fotografirati ob umetni svetlobi, bo izpadlo veliko bolje, čeprav bo velikosti oken sodeč stanovanje ni ravno “obdarjeno” s svetlobo!

“Eden, ki je ravnokar prodal in ravnokar kupil 2-sobno v Kamniku”….

Pozdravljen,

hvala za mnenje… stanovanje je zelo svetlo, smo ga pa pač slikali zvečer in je zato morala biti prižgana luč. Stanovanja se nam pa tudi ne mudi prodati, tako da je cena takšna kot je. Za takšno ceno stanovanja raje sploh ne prodamo.

Pozdravljen,

hvala za mnenje… stanovanje je zelo svetlo, smo ga pa pač slikali zvečer in je zato morala biti prižgana luč. Stanovanja se nam pa tudi ne mudi prodati, tako da je cena takšna kot je. Za takšno ceno, kot ste napisali vi, stanovanja raje sploh ne prodamo.

Pohlep nima meja. Verjamem da vsak prodajalec želi iztržiti čim več, ampak kar je preveč je pa preveč. Dobro namerno je postavil kar dobro ceno 100- 110e. Se pravi okrog 2000e za kvadrat kar je za mansardo v Kamniku več kot dovolj, neglede na to da je l. 2004. In vaš stavek. Za takšno ceno stanovanja raje sploh ne prodamo.- ( zarečenega kruha se največ poje.) V primeru pa da ga za svojo ceno res prodate pa vse čestitke in kapo dol. PS. Nisem iz kamnika in tudi ne kupujem stanovanja v Kamniku ali kjerkoli drugje.

Midva pa iščeva 2,5 – 3 sbno stanovanje, z najmanj 60 kvadrati v Mengšu ali DOmžalah. Kamnik naju ne zanima. Pa moram reči, da je tole katastrofa. Kakšne cene! Ma ne pade mi na pamet, da dam za 50 kvadratov 140.000!!! Bi kupila kakšno starejše stanovanje v prvotnem stanju in ga popolnoma obnovila, ampak tudi taka so po 100.000 in več. Ne vem kdaj se bo tole nehalo.

Pač ne kupiš 🙂 Ne vem zakaj je treba dramatizirat okrog cen. Na tržnici kjer prodajajo sadje in zelenjavo še nikogar nisem videl, da bi dramatziral glede cen. Pač iščeš ponudbo, ki ti ustreza. Vsak pri sebi ve koliko je pripravljen plačati in vsak pri sebi ve za koliko je pripravljen prodati, nekje se da zmenit nekje pač ne. Eni so prisiljeni znižati ceno, drugim je vseeno tudi če se 3 leta ne proda in če se kdo postavi na trepalnice verjetno tudi ne bo pomagalo. Karkoli kupujem dam konkretno ponudbo potem se pa naprej pogovarjamo. Vse ostalo zgleda kot nekakšno jamranje in trmarjenje pa da vidimo kdo prej neha.

Naprodaj:
KAMNIK, BLIZU MERCATOR CENTRA 61,6 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1988, 4/7 nad., dvigalo, CK, tel., kabelska, veliko parkirišče, v bližini vrtec, avtobusno postajališče, železniška postaja, pošta, prodam. Cena: 99.000,00 EUR
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close