Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Hiša Ljubljana-Šmartno

Hiša Ljubljana-Šmartno

Ali katera pozna tole sosesko. Hiša se mi zdi zanimivo poceni.
Ali je možno, da za 104.000 € dobiš hišo takole poceni?
Ne vem, mogoče je pa soseska slaba?

http://www.javnadrazba.si/zp_zbiranje_ponudb.php?id=770

Šmartno je definitivno eno elitnejših naselij v LJ. Tko da za 104.000 je hiša boga ali pa bo cena narasla za 100% na dražbi.

Je pa zelo poceni!

za 38m2 cena ni prav nizka…..

kdo je bil prej v njej? Kdo je naredil take dolgove, da gre na dražbo, na boben?

Morda pa ima slabo karmo (sex, posilstvo, umor še nerojenega otroka = splav, ….)?

Jaz sem slišal, da so grdo govorili o janši notri…

Pol bo pa vsak dan tam strašilo. A niso Strojanovi tam v bližini?

Tisti konec dobro poznam, ampak tam so vrstne hiše, ki imajo 200-300 m2. Morda gre samo za stanovanje v eni od teh hiš?

Cena se mi za stanovanje zdi sicer ugodna, ampak nič posebnega.

Ali katera pozna tole sosesko. Hiša se mi zdi zanimivo poceni.
Ali je možno, da za 104.000 € dobiš hišo takole poceni?
Ne vem, mogoče je pa soseska slaba?

http://www.javnadrazba.si/zp_zbiranje_ponudb.php?id=770%5B/quote%5D

Na javni dražbi je izklicna cena nižja kot v nepremičninskih oglasih (pa ne zarad slabe soseske), seveda pa ni nujno, da lahko hišo za 104.000 € na koncu tudi kupiš. Ker na dražbi se pač draži … (daje višje ponudbe).

Ljudje božji, pa saj to je skoraj 2900 €ur/m2.

Punce, tole je zbiranje ponudb in ne dražba!
Potem pa še nekaj, treba bi bilo prebrati tudi razpis, ki izda še kakšno podrobnost. Predvsem se da tudi razbrati, v kakšnem odstotku je lastništvo urejeno. Pri tej stanovanjski stavbi gre za 105 m2, ki se prodaja v deležu 144/400, ter dvorišče v velikosti 57 in 87 m2 v deležu 1/1….

???

105m2 za 104.357 €

Tle pa nekdo ne zna računat …

???

105m2 za 104.357 €

Tle pa nekdo ne zna računat …[/quote]

Tle pa nekdo ne zna brat…105m2, kaj res?

???

105m2 za 104.357 €

Tle pa nekdo ne zna računat …[/quote]

Tle pa nekdo ne zna brat…105m2, kaj res?[/quote]

Ja na zgornjem linku sem jaz prebrala tole:

Stanovanjska stavba z dvoriščem z naslednjimi
z.k. podatki:
– parc.št. 85/75 stanovanjska stavba 105 m2 – do 144/400, vl.št. 513
– parc.št. 81 dvorišče 57 m2 – do 1/1, vl.št. 697
– parc.št. 82 dvorišče 87 m2 – do 1/1, vl.št. 697

A ne piše 105m2? Al je govora o čem drugem?

Tle pa nekdo ne zna brat…105m2, kaj res?[/quote]

Ja na zgornjem linku sem jaz prebrala tole:

Stanovanjska stavba z dvoriščem z naslednjimi
z.k. podatki:
– parc.št. 85/75 stanovanjska stavba 105 m2 – do 144/400, vl.št. 513
– parc.št. 81 dvorišče 57 m2 – do 1/1, vl.št. 697
– parc.št. 82 dvorišče 87 m2 – do 1/1, vl.št. 697

A ne piše 105m2? Al je govora o čem drugem?[/quote]

Res bo treba v šolo – saj si celo prepisala/prekopirala, prebrala pa nisi….večina otrok se nauči brati v 1 razredu, nakateri to oblvadajo šele v drugem.

No no… saj na hitro je res tako videt. Konec koncev, nekomu ki enkrat v življenju kupuje hišo tista cifra 144/400 res nič ne pomeni (no saj meni tudi ne bi, če ne bi zgoraj ena napisala, da je to delež celote).
Drugače pa, tisti konec kar dobro poznam – v bistvu gre za naselje zgrajeno na močvirnatem terenu (beri voda v kleti), večina stanovalcev je imela hude težave s slabo gradnjo – so morali dodatno hidroizolirati kleti. Tako na oko je prijetno videt, tik pod obronki Šmarne gore, je pa izredno malo prostora, hiše so zelo natlačene, manjka parkirnih prostorov. Pozimi imajo malo sonca ker se skrije za ŠG. Trgovine v kraju ni, je pa lepa in velika šola, britof in cerkev. Pa gostilna s kar solidno hrano. Najbližji zdravstveni dom je po moje v Šentvidu?? Do odcepa za AC proti Ljubljani imate 2 minuti. To sosesko so pokupili tisti, ki so imeli denar v zgodnjih 90, gradil pa je razvpiti Reality. Mene bi v zgornjem primeru najbolj zanimalo, kaj v realnosti pomeni tistih 144/400 od 105 m2 in kdo je naseljen v ostanek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close