Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prekinitev najemne pogode s strani najemnika

prekinitev najemne pogode s strani najemnika

Z možem naju je oba zadela težava recesije. Njemu so drastično zmanjšali delovne priložnosti (ima sp), meni so za 30% znižali plačo. V najemni pogodbi imava 3 mesece odpovednega roka, ampak ne bova uspela sploh priti skozi te tri mesece s to najemnino. Gre namreč za to, da so naju (dolga zgodba) stisnili v kot in sva podpisala pogodbo, po kateri ne plačujeva najemnine, zahtevajo jo pa še vedno in to precejšnjo. Dokazov nimam razen bančnih dvigov z bankomata, ker hočejo vse na roko. Neumno je bilo, da sva sploh ostala notri, ampak (dolga zgodba) ni šlo drugače.
Zanima me, kje lahko dobim obrazec za sporazumno prekinitev najemne pogodbe, ki ga menda moramo podpisati, da ne bo potem kakih težav. Je to vse, s čimer se moram oborožit ali me lahko še kje pritisnejo?

Hvala za pomoč.

Mina

En mesec ne plačaj najemnine pa bo lastnik presrečen da boš sploh šla ven!

To, da nimata dokazov za plačevanje, velja tudi zanje – ni dokazov, da niste plačevali! 🙂
Enostavno ne plačujta in bodo oderuški lastniki še veseli, da se vaju rešijo.

Hehe, v bistvu imata oba prav, najbrž je moja težava v tem, da sem preveč poštena in preveč prijazna. Plačevala sva ves čas, oni pa samo jemali in v žep tlačili, kake druge prijazne geste, ko je bilo ptorebno, nisva bila nikoli deležna. Bolj me skrbi, da me bodo potem blatili naokrog, ker nisem v velikem mestu,pa nama bo težko najti kaj drugega.
Hvala za podporo. 🙂

Ja to je treba pa merkat kaj bo rekla sosedova Mici!

Ne, sosedova Mici me ne skrbi, bolj me skrbi, da zaradi določenih govoric ne bi mogla dobit drugega stanovanja. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close