Dobre ljudi prosim za pomoč-iščem poceni stanovanje Slov. Bistrica-Maribor
Pozdravljeni!
Znašla sem se v nezavidljivi situaciji…sem mamica 3-letne hčerkice in 8-mesečnega dojenčka z zdravstvenimi težavami, s partnerjem sva se razšla, ostala sem sama z otročkoma. Živim pri mojih starših, kjer sva si z bivšim partnerjem začela urejati stanovanje, v katerega sem vložila večletne prihranke, vendar so odnosi z mojimi starši takšni, da sem psihično popolnoma na dnu. Enostavno ne zdržim več, saj mi ti odnosi jemljejo energijo in voljo do življenja, sem popolnoma obupana!!
Nujno iščem 2,5 ali 3-sobno stanovanje v Slov. Bistrici ali Mariboru z okolico, po čimugodnejši ceni, saj sem ostala tudi brez službe. Če kdo odda tako stanovanje ali pozna koga, iz srca prosim za pomoč.
Prosim za pomoč, saj ne vem več kako naprej.
Hvala,
obupana mamica
Razumem,da vam je težko..čudi me,da iščete tako veliko stanovanje- ne le za najemnino, tudi stroške boste morali plačevati precej višje .Mi smo tudi trije pa živimo na 30 m2. Otroka sta še majhna in ne potrebujeta svoje sobe.
Srečno.
Kaj pa 50m2? Bi bilo dovolj?
20 km od Maribora.
Sori, samo brezposelno samohranilko z dvema majhnima otrokoma vzeti v podnajem je, kot bi samega sebe vstrelil v koleno.
Saj je ne moreš vzeti v podnajem! Sploh se ni oglasila na moje vprašanje.
Če je ta njen post resničen, bi pričakovala, da bo spremljala odgovore in reagirala.
Forum je zaprt za komentiranje.