agencija AMS PE Estate
Zdravo
Ali kdo pozna agencijo AMS PE Estate? vidim, da imajo ogromno oglasov, precej nižje cene od ostalih ponudnikom. na maile ne odgovarjajo, klic javlja nedosegljivo..
hvala za info.
lp
Meni se vedno neka ženska z mariborskim naglasom oglasi, če pokličem na objavljeno številko. Videti je, da so specializirani za cenejša stanovanja oz. za stanovanja, ki imajo nižje cene v absolutnem smislu in ne nujno na kvadratni meter v primerjavi z drugimi (običajno večjimi) stanovanji. Sem ter tja imajo tudi dejansko kakšno ugodno ponudbo, vendar pa izgleda, da grejo trenutno v promet predvsem mala stanovanja in je ta agencija zavohala možnost preživetja v tej tržni niši.
Ta agencija objavlja stanovanja v oglas, ne da bi preverila, če se lastnik stanovanaj strinja s tem. Dobesedno zlorablja! Postavi najnižjo ceno, prodaja tuje stanovanje brez predhodnega dogovora z lastnikom.
Zavja, zavaja…..
Da, tudi mi smo izvdeli… kar dajo oglas, nizke cene, da privabijo potecialne kupce… In poetm se lastnik stanovanja šokira, ko izve, da ta agencija prodaja njegovo stanovanje krepko pod ceno, ki jo on ima….
Taki agenciji čloevk ne sme zaupati… “vleče” ljudi za nos z nizko ceno….v resnici pa sploh nima pravice tega prodajati. Sumnivo?! Bog si ga vedi, kaj imajo v ozadju. Ravnoklar smo imeli tak primer v Mostah!”!!
Sicer pa , saj je na stotine poštenih agencij v SLO!!!
Ja voham prevaro….in da jih nekdo na ta način hvali….
No, jaz sem večkrat osebno govoril z agentko iz te nepremičninske agencije in nikoli nisem dobil vtisa, da nateguje. Meni se je tudi vedno javila na telefon.
S tem ko se javi na telefon še ne pomeni da te ne nateguje, kajne?
No, ja… s eoglasi nekdo… in če ni po njihovo, so full freh….kar učijo, kar neki mislijo, da so… so pa bedni… preveč freh….
So agencija – samo na mrtvem papirju…..v resnici pa…..zlorabljajo tuje oglase…..
Ravnokar se je nekdo odločil, da jih toži…. pa še akkašne prevare…..
menda nimajo licene???!
Ker če bi jo imeli, bi poznali nepremičninski kodeks, etiko…. Me prav zanima, kaj meni o tem Gospodarska zbornica Slovenije….
Vsekakor, s tako agencijo ne bi poslovala. Glede na kolegico od prijateljico, ki se ji je ta agencijna tako “zagabila”, ker je prodajala njeno stanovanje za 20% nižjo ceno????
N ihče ne ve zakaj? Sedaj to ugotavlja sodišče, GZS in mediji….
Lahko verjamete taki agenciji????
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ubogi so , če kradejo tuje oglase in jih objavljajo kot svoje… Kriminalno dejanje je s strani te agencije. DA JE ŠLA PRODAJAT TUJE STANOVANJE BREZ VEDNOSTI LASTNIKA…. Sedaj se ugotavlja, kdo sploh je ta agencija…
Hudo slabo ji mora iti…. res hudo, da uporablja najnižje kriterij:PREVARO! zavaja kupce!!!!!
Tudi naše stanovanje prodajajo za 2000 eur ceneje, kot imamo ceno. Potem se pa potrncialni kupci z nami pregovarjajo za ceno. Zavajanje kupcev na polno!
Kako lahko oni prodajajo stanovanje kar od nekoga? Saj ne morejo, niti ne morejo potencialnih kupcev peljati na ogled. Ne razumem vaših pripomb.
Je pa treba začet oglaševat z nižjimi cenami, če boste želeli kaj prodati, to pa je dejstvo.
Ne prodajajo, pač pa oglašujejo. Vidijo oglas na netu, ga skopirajo k sebi in nastavijo nižjo ceno. Potencialni kupec potem seveda pokliče njih, ne prodajalca. Seveda vse to počne brez pooblastila kupca, misleč, da bo ta samo zadovoljen, če bo posel dejansko sklenjen.
Ne vem, kaj ti ni jasno. Je pa to bedna igra, zrela za prijavo.
Forum je zaprt za komentiranje.