prenova podstrešja
Pozdravljeni.
Zanima me kakšna dovoljenja in če jih je sploh potrebno dobiti, v primeru da hočeš popolnoma golo podstrešje (brez elektrike, vode, izolacije, sten,…), spremeniti v 3 spalne prostore + kopalnico in kolikšna bi bila približna cena dovoljenj. Predvideni sta tudi 2 frčadi.
Lp, Mojca
Živjo,
če hočeš imeti vse legalno potem potrebuješ gradbeno dovoljenje, skupaj z vsemi soglasji in geodetskim načrtom… Cena je odvisna koga najdeš. Za vso dokumentacijo ki je potrebna za GD bo verjetno vsaj 1.500€ + kakih 300-400 za geodetski…
Bi pa tako stvar 7 od 10 ljudi naredilo na črno (tragično, nemoralno, ilegalno, ampak žal resnično…)
Mogoče bi se dalo brez GD, bi pa moral videt konkretno situacijo (skico, načrt…) da bi ti lahko odg.
Pusti kontakt pa se pog.
Sta2 hvala 🙂 tvoj zadnji zadnji stavek mi je nekako najbolj blizu..
Easy trenutno konkretne situacije še ni, ker smo čisto v štartu, ko je treba še star “grušt” podret, ki so ga pustili pred 30 leti ko se je še nekaj dozidalo in podobne zadevščine, da sploh vidimo na čem smo in kaj vse bo potrebno narediti, ker trenutno je na podstrešju labirint starih tramov. Zanimalo me je okvirno koliko denarja bi bilo potrebno samo za papirje, če bi bili potrebni. Se lahko obrnem nate ko bo stvar malo bolje začrtana?
Ni problema.
Nebi rad napisal svojega maila da ne izpade da si reklamo delam, tako da če želiš napiši kontakt.
Forum je zaprt za komentiranje.