Prodam zelo obširno in kvalitetno gradivo + zapiske s predavanj
Ravno sem opravil izpit za NPK – Nepremičninski posrednik.
Obiskoval sem celotni 55 urni program usposabljanja (Gea College) in imam zelo obširno gradivo. Gradivo obsega vseh 15 področij slide-ov s predavanj, vseh 15 področij podrobnih razlag (področja: http://www.ric.si/mma/vpra%C5%A1anja%20-%20posrednik%20nepremi%C4%8Dnin/2010062911260394/) in cca 500 odgovorov na vprašanja Ministrstva za okolje in prostor, katera so na kratko izpisana (toliko kot imaš prostora na testu – brez “nakladanja”) – vse to lepo zloženo v fasciklu!
Gradivo je z Gea College, moji zapiski s predavanj in odgovori na vprašanja + vprašanja za vaje in utrjevanje znanja! Cca 3x greš čez gradivo, 3x čez vprašanja in 3x narediš sam vaje – ni razloga, da ne bi uspešno opravil/a izpita! Je pa res, da si moraš vzeti kak mesec časa, da vse lepo preštudiraš – realna ocena!
Če koga zanima, prodam komplet vsega zgoraj naštetega + 1h mojega svetovanja (zaradi kakšnih nejasnosti, podrobnosti, vprašanja, itd.) za 150,00 € / komplet! Mene je stalo celotno Usposabljanje + izpit cca 800,00 €!!! Piši na: [email protected]
Pa vso srečo in seveda znanje, tistemu ki gre na izpit in potem kasneje v poslu! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.