4 sobno stanovanje Lj – Šiška PRODAM
Prodam 4 sobno stanovanje v velikost 92 kv. Predprostor ( 12,95 kv ), Kopalnica ( 4,04 kv ), Wc ( 1,87 kv ), Kuhinja ( 12,74 kv ), Dnevna soba 17,61 kv, Prva soba ( 10,77 kv), Druga soba ( 11,84 kv ), Tretja soba ( 16, 62 kv ), Balkon ( 3,50 kv ). Klet se šteje še posebej in sicer v velikosti 3 kv, garažni boks 10 kv. Drugi avto se parkira pred blokom. Prostor se vedno najde.
PRENOVA STANOVANJA :
Prenova stanovanja 2013 : Kopalnica in Wc sta kompletno prenovljena. Nove ploščice, bano smo odstranili in naredili tuš. Na hodniku ( 12,95 kv ) smo zamenjali podn in dali ploščice. Stanovanje je bilo tudi beljeno.
Prenova 2004 : Nova okna
PRENOVA BLOKA :
Blok je l. 11-12 menjal celotno fasado; Leta 2012 (septembra ) menjal celotno streho; Leta 2013 so bili menjani ventili in vneseni merilniki toplote. Večjih stroškov z obnovo blok ne bo več imel.
STROŠKI STANOVANJA POLETI :
Elektrika 25,00 Eur, Rtv 12,75 Eur, Ogrevanje 8,00 Eur, Upravitelj med 60 do 80 Euri z vkjlučenim stroškom rezervnega sklada in porabo Vode. Skupaj :126,00 Eur
Strošek plina je približno 5 do 10 eurov, vendar položnica ne pride vsak mesec, ampak vsak drug ali tretji mesec.
STROŠKI STANOVANJA POZIMI :
Najvišja položnica letošnje zime je bila 120,00 Eurov ( drugače pa se je vrtelo okoli 80, 90 Eurov ), Elektrika 30 eur, Rtv in Upravitelj ostajata isti znesek. Skupaj : 333,00 Eur
MENJAVA NEPREMIČNINE :
-Menjam za dvo sobno ali eno sobno stanovanje v Ljubljani ali Mariboru (njeni širši okolici: Lenart, Sv.Ana…itd ) z doplačilom
-Menjam za kmetijo z doplačilom.
Gsm : 040/633-892
OGLED STANOVANJA :
Za ogled se dogovorite preko telefona. Ob ogledu si lahko ogledate izrezke položnic in povprašate o vsem kar vas zanima. Nakup je možen takoj. Izselitev je možna v 30 dneh.
Link od oglasa na salomonu za fotografije : http://www.salomon.si/oglas/nepremicnine/stanovanje/siska-zgornja-siska-brilejeva-ulica-4-in-vecsobno-92-m2/13.GHBEK
p.s.: Tukaj ne bomo odgovarjali na vprašanja. Kličite samo resni.
To je forum in na forumih se debatira. Prostora za oglase imaš drugje na internetu več kot dovolj.
To je forum in na forumih se debatira. Prostora za oglase imaš drugje na internetu več kot dovolj.[/quote]
Jaz ne dovolim.
Opis mi je všeč, ker je res podroben.
Glede parkiranja si malo olepšal situacijo (stanujem namreč tam). Razen če boksa nimate tako, da se drugi avto parkira pred njim.
Pa pri fotkah smo se nagledali WC in kopalnice čez in čez, ostalih prostorov pa ne smemo niti povohati?
Drugače pa, kar jaz izredno močno pogrešam pri največji večini oglasov, so tlorisi. In mi ni jasno, zakaj jih ljudje, sploh pa agencije, ki naj bi bili profiji, ne vključujejo v oglase.
Boks imam točno pod svojim blokom. Ne tako kot drugi, ki morajo pešačiti zelo daleč stran. Pred blokom pa imamo asfaltirani del parkirišča ( krajši ), kjer se vedno dobi parking plac.
Drugače pa imam spletno stran celotnega stanovanja. zunaj, znotraj, po prenovi in tloris. Tudi tloris je bil na oglasu nekaj časa, ampak oglasi imajo tudi svoj limit glede števila fotografij. Žal danes ljudje bolj gledajo pohištvo, čeprav kupujejo stene !
Kar se pa tiče, da ni več tlorisov na oglasih je pa najbrž zaradi tega, ker so se te papirji izgubili. Naša družina je bila prvi lastnik tega stanovanja, zato imam papirje.
Naša spletna stran : http://yout303.wix.com/prodamstanovanjelj
Trenutno ga cenimo na 1717,70 eur / kvadrat
Lahko samo sanjaš o 1717 euro/m2
SANJALEC,
Ti se NA mene spravljaš !! Spravlji se na na une k imajo za 1,5 sobno stanovanje 165.000 Eur ceno. Pa za tiste, k imajo za dvosobno stanovanje 135.000 Eur.
Moje stanovanje je ocenjeno na 172.000 Eur, kjer ni všteta prenova, ki se je dogajala in se kar še. Moja cena je nižja od vrednostne. Drugi pa dajejo višje cene, kot so jim ocenili !
Moje stanovanje je 4 SOBNO, sploh veš koliko je to prostora ? Pomoje živiš v luknji na 23 kv in sanjaš o takem stanovanju.
O čem sedaj debatiraš, saj debate vendar ne dovoliš.
Forum je zaprt za komentiranje.