Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Iščem zazidljivo posest

Iščem zazidljivo posest

Živjo,

Iščem zazidljjivo posest naslednjih karakteristik:
lokacija: ljubljana oz. okolica ( bizovik, sostro, gamljne , šmartno , pirniče , … ), max nekaj km od LPP
pozicija: ob gozdu ali nekoliko dvignjena
velikost: 500 + oz. z možnostjo dokupa kmetijske ali gozdne površine

Zanimajo me le ugodne ponudbe oz. realne cene. Možnost delno gotovinskega financiranja.

Hvala

Zivio! Zanima me, če si kaj našel. Mislim, da Ljubljana in ugodno ne gre preveč skupaj. Po koliko se zdaj prodajajo parcele v Ljubljani?

Živjo,

Sem v fazi iskanja in imam nekaj potencialnega. Cene so seveda popolnoma precenjene, prodaja se ogromno različnih posesti, večinoma se pretirava s ceno, kvadrature so smešne , po vsej verjetnosti pa stisnjene med 4 objekte.

Cena za m2 , 150 – 250 ( da ne govorimo o nekih primerih, ko gre v višave 300 + ) so smešne ( za majhne kvadrature). Med 7000+ parcelami, ki se prodajajo verjemi , da je možnost , da nekdo kupi majhna. Še manj pa kdo bo plačal 150000 – 250000 EUR za parcelo in na njej zgradil še hišo ( + gradbeno, komunala,…), edino če se rad kreditiraš do konca življenja ali pa imaš preveč denarja.

Ker se mi ne mudi iščem res tisto kar mi je najbolj všeč. Moraš pa vedeti, da so cene navite zato ker jih ljudje dajo v oglas ne da bi imeli resnega namena prodati.

Če tudi sam iščeš ti predlagam , da pri pogajanjih vedno povprašaš kakšna je zadnja cena in boš presenečen, ker večina ceno spusti kar precej. Na njihovo ceno končno ceno znižaj še s svojo ponudbo, ne glede na reakcijo prodajalca ( eni so užaljeni, eni te gledajo čukasto), … verjetno ti ne bo hotel prodati , vendar pa mu lahko rečeš , da v primeru da si premisli te naj pokliče. Pusti prodajalca, če ima resne namene te bo poklical… imej denar, ko mu ga boš “pokazal” bo drugače reagiral.

Moja ocena je , da je vrednost m2 za zazidljivo zemljišče na obrobju Ljubljane, kjer se v neki dostojni razdalji nahaja končna postaja LPP, so priključki ob parceli max 100 EUR.

P.S. pusti agencije , poišči kupca osebno, ne hiti in ne preplačaj…nekdo je to parcelo dobil “brezplačno” in bo vesel vsakega dodatnega zaslužka.

Vse je le moje mnenje in ne posplošujem:)

Veliko sreče!

Prodajam zazidljivo parcelo, na res odlični lokaciji, 20 km iz Ljubljane.
Če vas zanima, mi prosim pošljite sporočilo na email: [email protected]

Lep pozdrav!

Prodajam zazidljivo parcelo, izvrstna lokacija, Mokrono, Dolenjska. Vel: 2400 m2 ali manj. OPN 2014. CENA: 38 eur/m2. Tel: 031-623-732

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close