Najem stanovanja v Slovenski BIstrici
Pozdravljeni!
V Slovenski Bistrici bi radi najeli dvo- ali večsobno stanovanje.
Smo mlada tričlanska družina, nekadilci in nimamo nobene domače živali.
Če kdo daje v najem ali poznate kakega najemodajalca, se, prosim, javite.
Hvala!
Mi oddajamo stanovanje v centru Sl. Bistrice, dvoetažno (v zgornjih prostorih dve večji spalnici, v spodnjem delu večja kuhinja, dnevni prostor, jedilnica in kopalnica). Stanovanje prodajamo, načeloma pa bi ga oddali tudi v najem za daljše obdobje. Velikost je 94 m2, za prodajo je cena: 1.120€/m2, nejem: 300€ + stroški. Če vas zanima, me pokličite: 031 350 277.
Pozdravljeni!
Sva mlad par, ki išče stanovanje za najem v Slovenski Bistrici za obdobje vsaj enega leta. V kolikor veste da kdo oddaja stanovanje naju prosim kontaktirajte kar na tel.št: 041 297 250. Hvala in lp, Tanja
pozdravljeni!
smo mlada tričlanska družina, ki išemo stanovanje za najem v slovenski bistrici. v kolikor veste, da kdo oddaja stanovanje prosim kontaktirajte na tel. št. 040 264 019
hvala, vesna
SMO MLADA 3 ČLANSKA DRUŽINA.IŠČEMO 1-2 SOBNO STANOVANJE ZA NAJEM V SLOVENSKI BISTRICI.FANT JE ZAPOSLEN V INPOLU.JAZ PA SEM ŠE NA PORODNIŠKI.
ČE VE KDO ZA STANOVANJE ALI PA KDO ODDAJA VAS PROSIM DA KONTAKTIRAJTE NA ŠT:
031 611 039.
ŽE VNAPREJ SE VAM ZAHVALJUJEMA!!!
Smo 3 članska družina in iščemo stanovanje ali hišo za najem za daljše obdobje ali tudi možnostjo kasnejšega odkupa, v Slov. Bistrici. Če kdo oddaja ali ve za koga, ki oddaja mi prosim javite na [email protected].
Hvala.
sem sama, iščem manjše stanovanje, nujno
ponudbe na:
[email protected]
hvala
Iščem stanovanje za najem do 250eu.v slovenski bistrici.
Pozdravljeni,
s fantom iščeva urejeno in prostorno najemniško stanovanje v Poljčanah ali v Slovenski Bistrici ter njeni okolici. Kakršne koli informacije so dobrodošle na elektronski naslov [email protected].
Hvala in lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.