NAJAMEM STANOVANJE -od Rogaške Slatine do Šentjurja
S fantom iščeva stanovanje za daljše obdobje.Nahaja naj se nekje v območju od Rogaške Slatine do Šentjurja.
Jaz pa ga oddam v Celju, na Kersnikovi ulici. Velikost 90+m2 + dvorisce + vrt, vsi prikljucki, popolnoma opremljeno…vseljivo takoj.
Ogled: 040 385 772 Slavi
Jaz pa ga oddam v Celju, na Kersnikovi ulici. Velikost 90+m2 + dvorisce + vrt, vsi prikljucki, popolnoma opremljeno…vseljivo takoj.
Ogled: 040 385 772 Slavi
pozdravljeni!
S partnerjem in 2 leti starim otrokom nujno iščemo stanovanje v okolici Rogaške Slatine,Šmarja pri jelšah.. stanovanje naj bi bilo vsaj 2 sobno,dokaj urejeno,najemnina ne previsoka!!!!!Stanovanje bi najela aje v hiši in ne v bloku!!..lahko tudi cela hiša(za vzdrževanje z najmenino..ali pa etaža!!…. lepo prosim,če kdorkoli koga pozna,ve za koga,ki oddaja dokaj poceni stanovanje v Rogaški,sporočite!! ([email protected])
lp
Upokojen par išče veliko dvosobno ali trosobno stanovanje v Šentjurju ali Celju. Lahko je v boljšem bloku z dvigalom ali pa v posamezni hiši z malim vrtom. Nimamo otrok in nobenih hišnih živali kod so mačke, psi itd.. Stanovanje mora biti komforno, neopremljeno, z centralnim ogrevanjem itd. Stanovanje iščemo za daljši (nedoločen) čas. Najrajši bi se vselili v novogradnjo. K stanovanju mora pripadati tudi garaža ali garažni prostor v skupni garaži za en osebni avto.
Prosimo za ponudbe na tel.: 031-420163 ali E-mail: [email protected]
Pozdravljeni,iščem stanovanje( 2 sobno) ali hišo Šmarje in okolica.Lahko je starejša z možnostjo kasnejšega odkupa.
POZDRAVLJENI,JAZ PA TUDI ISCEM STANOVANJE ZA STIRI CLANA PORODICE 2-SOBNO U ROGASKOJ SLATINI ILI OKOLICI AKO NEKO ZNA KJE IMA TUDI ME POKLICE NA BROJ TELEFONA 070-216-193 U NAPRED HVALA
V Rogaški Slatini nujno najamem opremljeno 3 sobno stanovanje. Infomacije na tel. 040 803 219
Pozdravljeni
Iščem opremljeno neopremljeno 3-sobno stanovanje v Rogaški Slatini. Ali pa hišo
Nujno rabim prosim pokličite me v tej številki 031 837 531
Forum je zaprt za komentiranje.