Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nov nepremičninski portal Domerus

Nov nepremičninski portal Domerus

Danes sem prvič naletela na portal Domerus nepremičnine. Ali je kdo slišal za njih?
Zdi se mi zanimiv koncept, ker lahko brskaš po zemljevidu in iščeš nepremičnino na točno določeni lokaciji.
Evo še link: https://domerus.si/#!/

Povejte svoje mnenje, mogoče komu pride prav.

Pravkar sem obiskal ta portal. Zemljevid je zelo dobra ideja, ker lahko hitro primerjaš nepremičnine. Sicer ne iščem nobene nepremičnine (bolj firbec), ampak se mi zdi pregleden način iskanja nepremičnin.

Meni je to kar nekaj – da najdeš oglas, potrebuješ več časa, kot pa na običjanih portalih. Sicer pa ne razumem, zakaj bi vlekel po zemljevidu, namesto da bi kar vpisal kraj…

Jaz mislim, da je vrhunsko…lahko iščeš po ulicah in lokacijah na zemljevidu. Obveščanje je pa na drugem nivoju…. da na zemljevidu označiš točno območje iz katerega želiš prejemati nove oglase.

Grozljivo kar nekaj skupaj spacano. Avtor-ica, preden delaš reklamo, naredi portal, ki bo vreden svojega imena.
Sem šla pogledat svoj kraj – pač stanovanja namečete malo po kraju levo desno. Eno stanovanje je sredi polja, kjer ni nobene zgradbe, razen par kozolcev, najbližja stanovanjska zgradba je 500 m proč in tisto stanovanje NI iz nje, temveč iz bloka kake tri kilometre proč (ja, tri kilometre).
Potem na eni ulici, kjer so same individualne hiše, ste dali stanovanje iz blokovskega naselja. skratka en lari fari. To, da naključno nabrane oglase naključno namečeš po zemljevidu kraja, ni to, kar reklamirate tukaj brezplačno. In lahko uporabiš še sto nickov in daješ lažne pohvale in delaš samoreklamo, ampak portal je neuporaben!!!!

Sem preverila domerus.si
Sprva nisem dojela, zakaj tako razhajanje na zemljevidu od dejanske lege. AMPAK …. lokacija se nahaja znotraj označenega območja. Piše pod zemljevidom. To pa je verjetno zaradi interesa agencij, da vendarle preko njih greš pogledat hišo, stanovanje …
Meni je pa zelo všeč, odlično iskanje.

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci portala Med.Over.Net.
Lokacije na zemljevidu nepremičninskega portala Domerus.si so v domeni nepremičninskih agencij, kakor je že ugotovila Pika1987. Prikazane lokacije namerno odstopajo znotraj določenega radija od točne lokacije, da se zaščiti interes agencije, ki oglašuje nepremičnino.
Lep pozdrav, ekipa Domerus.si

Super portal! Bravo za nov korak.

Kako se to potem ujema z vašimi reklamnimi besedami, da lahko iščemo na TOČNO določeni lokaciji?
V bistvu iščemo po kraju, tako kot na popolnoma vse nepremičninskih portalih. Kot sem že napisala, ko sem iskala po meni dobro znanem kraju, je nepremičnina označena recimo bolj na začetku kraja, v resnici pa leži bolj na koncu tega kraja (in čisto na drugem delu kraja, kot bi recimo rekel Rudnik in Bežigrad). Skratka, neuporabno.
Ne delajte se no norca iz ljudi z dodajanjem nickov s pozitivnimi mnenji.

Gospodčna spet reklama, raje ne piši, ker se smešiš. Kdor ne dojame bistva, je bolje, da je tiho. ne bi pisal, če me ne bi znerviralo tvoje zavajanje bralcev. Očitno je, da lokacija ne sme biti razkrita, če agent tega noče. Sem primerjal v mojem kraju, kjer se držijo lokacije znotraj označenega kroga.
Pogumno ekipa domerus. Manjka nam pogumnih Slovencev, faušije pa je preveč. Žal.

Ni tko slabo kot predstavljaš. Res, da ni očitna lokacija, je pa točen izbrani kraj. Drugi filtri so tudi fajn.

Vsaj pri izbiranju nicka bodi malo bolj inovativen-a in naj ne bo skoraj vedno po ključu ime in cifra 🙂

In še enkrat, kako lahko hkrati trdite, da je mogoče iskati po točno določeni lokaciji in da točne lokacije ne smete razkriti? Potem iskanje po točno določeni lokaciji pač ni možno in je enako kot na vseh nepremičninskih portalih – po kraju, v mestih pa po naselju oz. četrti.

Jaz po tej strani brskam že nekaj časa.
Ko sem iskal prvič, sem raziskoval. Sedajj sem popolnoma noter. Je bolj enostavno kot pri mnogih.
Za stran Domerus mi je povedala ena agencija, reklame nisem videl. Menda je oglaševnaje zastonj, zato sem tudi sam dal gor oglas 🙂

Vsaj pri izbiranju nicka bodi malo bolj inovativen-a in naj ne bo skoraj vedno po ključu ime in cifra 🙂

In še enkrat, kako lahko hkrati trdite, da je mogoče iskati po točno določeni lokaciji in da točne lokacije ne smete razkriti? Potem iskanje po točno določeni lokaciji pač ni možno in je enako kot na vseh nepremičninskih portalih – po kraju, v mestih pa po naselju oz. četrti.[/quote]

So pač slabo zapisali. Ne bodi tako malenkosten. Išči tam, kjer ti ustreza,

odg: za spet reklama
Sem se zaštrikal, ne obvladam foruma.

So pač slabo zapisali. Ne bodi tako malenkosten. Išči tam, kjer ti ustreza,

Sploh ni skupaj spacano. Fenomenalno je izdelano. Morda si ti prestar in ne dojameš, kaj je napredno.

Mogoče ideja na prvi pogled dobra, vendar v praksi bolj malo uporabna. Prav tako je spletna stran narejena preveč amatersko, da bi lahko konkurirala http://www.nepremicnine.net.

In tudi ime domene se mi zdi popolnoma zgrešeno….

To je poiskus kopije iz tujine kjer pa agencije uporabljajo točno lokacijo. V Sloveniji je to neuporabno in veliko bolj zamudno ter nepregledno kot nepremicnine.net. Nepremicnine.net so mnogo bolj preglednje in tehnično boljše

Seveda je kopija tujine samo, da v tujini agenti lahko dajo točno lokacijo nepremičnine, ker imajo ekskluzivne pogodbe. Ne vem zakaj pri nas sploh rabiš agencijo, vse lahko urediš pri notarju in odvetniku. Čez vikend sem prebral v Managerju iz Financ, da prehajamo v dobo robotizacije in eden od poklicev, ki jih ne bo več so nepremičninske agencije in agenti. Ideja je dobra vendar samo, če oglašujejo lastniki, ki dajo točne lokacije.

Reklamatorji strani: kako je lahko dobro in uporabno to, da recimo označim blokovsko naselje, ker me zanima stanovanje tam, pa nekaj stanovanj tako na blef postavite nekam drugam, da pač zgleda malo bolj posejano po zemljevidu – teh stanovanj moje iskanje potem ne zajame, ker so zunaj mojega radija, čeprav so v resnici točno v tem naselju? V čem je poanta zemljevida, če potem stanovanja naključno razmečete po celem kraju brez repa in glave? Potem je že lažje, da grem na normalen portal, vpišem ime kraja ali celo blokovskega naselja in najdem vsa stanovanja?
Zato trdim, da je vaš izum neuporaben – ker z njim ne zajamem vseh stanovanj, ki bi me zanimala, ampak moram iskati po celem kraju. In potem seveda ni popolnoma nobene razlike z drugimi portali.

Oziroma je vaš portal slabši.

Kako se vcasih nasmejis na teh forumih pri obupnih poskusih reklamiranja izdelkov. Sam sicer ne iscem nepremičnin, ampak vaša stran domerus je pa obupna kot vase reklamiranje.

Hej Leute ..
nepremičninski portal nepremičnine.net spijo. Zelooooo.
Sedaj, ko je nova ideja na straneh pa blatite. Da vas ni sram.
Domerus. si je za pohvalit !!!!!
Bravo.

Ni amatersko. Podrobno si oglej. Ce nimate pojma o programiranju, raje ne komentirajte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close