Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Sestra ima stanovanje in hišo, jaz nič

Sestra ima stanovanje in hišo, jaz nič

Pozdravljeni,

rada bi slišala še vaša mnenja in nasvete.
Sestra že prbl. 15 let s svojim partnerjem (kasneje sta dobila še dva otroka) živi v očetovem stanovanju, kjer smo prej živeli vsi. Starši so se iz stanovanja preselili v hišo, ki so jo podedovali, jaz pa sem odšla študirat. Sestrin partner ima v bližini precej veliko hišo, ki je njegova.
Jaz sem dobila službo v naših krajih, zato sem bom morala vrniti domov. Že večkrat sem sestri namignila, da bi lahko šla jaz v stanovanje. Tudi jaz bi rada imela možnost, da si lahko ustvarim družino, brez da moram plačevati najemnino ali kredit za novo stanovanje.
Sedaj sem se odločila, da bom govorila s sestro, a se bojim negativnega odziva. Na stanovanje ne bi pomislila, če sestra s svojo družino ne bi imela kam iti. Ampak glede na to, da imajo 3 km stran veliko in vseljivo hišo (v katero so mimogrede tudi vlagali – obnovili fasado, nova okna, …), mislim da bi lahko privoščili prostor tudi meni. Naj omenim še, da ima sestrin partner dobro službo in precej prihrankov. Midva s partnerjem pa se….no, prebijava s plačevanjem najemnine, nimava redne službe, niti dobrih plač.
Imam pravico, da sestri karkoli rečem? Sicer se vsi zelo dobro razumemo.

Hvala za vaša mnenja in lep pozdrav.

Vi se morate pogovoriti z lastnikom stanovanja. Kdo je to? Oče? Je živ?

Da, lastnik stanovanja je oče, ki je še živ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close