Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine upravnik

upravnik

Zanima me, kakšne izkušnje imate z različnimi upravniki v Ljubljani. V našem bloku iščemo zamenjavo upravnika, ker dosedanji je bil prvič predrag in drugič, ker ni opravljal vsega, kar bi moral, in odnosi so slabi.
Gre za novejši blok.

Hvala in lep pozdrav.

Upravljajte s stavbo sami stanovalci
Precej ceneje pa nič manj problemov kot če imate upravnika!

@simonnca : slabe izkušnje s spl – odsvetujem

vsekakor pa menim, da je upravljanje boljše dati zunanjemu, saj boste potem lahko skupaj udrihali po upravniku kot pa po enemu izmed svojih

Težko je upravljati lasten blok, ker je težko najti stanovalca, ki bo pripravljena poslušati vse pritožbe in prenašati muhe vseh stanovalcev.

Upravnikov je kar nekaj, težko pa je priporočiti kakšnega dobrega. Poznam jih nekaj, pa za nobenega ne morem reči, da bi ga priporočil.

Saj, iščemo upravnika, ki je zanesljiv in odgovoren in bo zanesljiv. Nikakor ne gre za upravljanje v lastni režiji, ker je prevelik objekt, saj vključuje tudi garaže. Spl poznamo, kakor tudi Tevis. Ali je še kdo kaj ve?
Hvala!

jaz sem slišala pohvale o PRACTIC. Nimam pa z njimi lastnih izkušenj. Metalke pa ne priporocam

Zakaj pa ne Metalke? Prijateljica ima Metalko in pravi, da je boljši od prejšnjega.

pri nas smo spl zamenjali z metalko in še vedno nismo zadovoljni. sorodniki so metalko zamenjali s practicom in so zelo zadovoljni.

Spoštovani,

smo podjetje, ki se ukvraja z upravljanjem. Zagotavljamo vam kakovostne storitve, saj smo majhno podjetje, ter ustrezno upravljamo za vse naše naročnike, saj so nam vsi zelo pomembni, nočemo izgubiti nobenega in zato se trudimo, da boste zadovoljni z nami, saj je naše poslovanje odvisno od vas. Prednost malega podjetja pri upravljanju je ta, da smo zaposleni med seboj vsi povezani, saj nas je malo, pri večjih podjetjih, pa je zaposlenih ogromno, povezava med zaposlenimi je slaba, plačani so slabo in tako tudi delajo, saj naredijo toliko kolikor se jim zaljubi, saj nadzora ni nobenega. Jaz osebno imam doma SPL, katerih pa nisem nikoli videl, morda zato ker je majhen blok z 8 stanovanji. Upravnika imamo vendar delamo vse sami, menjamo žarnice, kidamo sneg…… upravnika pa od nikjer. Zato se vam z veseljem priporočamo.

SD d.o.o., Ulica Bratov babnik 10, 1000 Ljubljana
031/380-405, [email protected]

Kot v naslovu: samo ne SPLa!!! Ali pozna kdo kakšno bližnjico, za zamenjavo upravnika???

Bližnjice za zamenjavo ne rabiš. Vsaj 50% lastnikov mora biti za zamenjavo in potem daste odpoved dosedanjemu upravniku, mislim, da ima 3 mes. odpovedni rok. In potem se dogovorite z drugim oz. upravljate sami, kar je najboljša rešitev.

——————————————————————————————
Kako to misliš upravljate sami?
Če je v bloku več kot 8 enot ali več kot 8 lastnikov lahko upravlja s stavbo le pravna oseba,(s.p. ali d.o.o……. Tako pravi zakon

in kdo je rekel da jih je več kot 8?

Po mojem gre za več kot 8 enot!

Seveda si ti pametnejši od vseh in celo veš kaj drugi mislijo in hočejo…pa čeprav po 3 letih….hahahah

moje mnenje, vsak upravnik je dober ali slab, odvisno je samo koliko so ljudje pripravljeni sodelovati z njim.
upravnik rabi itak za vsako stvar minimalno 50% podpore lasnikov v nekaterih primerih celo več, torej je neumno trditi da nek upravnik ne naredi nič, če pa se lasniki ne morejo zmenit med sabo.

vsekakor bi se pa izogibal malih upravnikov, kateri v večini primerov niso sposobni kriti neplačevanja posameznih dolžnikov in nekateri od njih celo razdelijo dolgove na ostale solastnike, problem pa lahko nastane tudi z nelikvidnostjo teh malih upravnikov, katerim veselo plačujemo račune oni pa naprej ne plačujejo dobaviteljem, ve se pa kaj to pomeni za lastnike, še enkrat plačati vse stroške (bilo je že kar nekaj takih primerov, sam vem za domžale in ljubljano)

torej če bi jest iskal upravnika bi vsekakor gledal med tremi metalka, spl in sintal ter jim nasproti postavil močan upravni odbor lastnikov, katerih naloga bi bila prvenstveno se ukvarjati z sosedi

lp

spl je podkupljen s strani dobaviteljev….kar veselo jih izberite.

spl je podkupljen s strani dobaviteljev….kar veselo jih izberite. ,

pol jih pa prijavi

Komu?

mislim da tukaj govorimo o sumu korupcije…….. kos, policija, finančna inšpekcija

močno pa dvomim da bi se spuščali v kaj takega

Saj niso javno podjetje, lastniki pa podpirajo tako početje…

lej najlažje je neki nabijat brez dokazov, to je itak slovenski nacionalni šport

če delajo nezakonito kot ti praviš jih je treba priviti, če pa maš ti z njimi slabo izkušnjo pol ne širit laži

oni so moji upravnik in dokler se nismo stanovalci poenotili in sploh ugotovil kaj hočemo tok časa smo govoril da zanjo samo računat in nč narest, od takrat naprej ko smo dojel zadevo pa stvar klapa v nulo

lej noben upravnik ti ne more prepleskat stopnišča kot ti hočeš če tvoji sosedje niso za to, in recimo ne moreš oporekati strošku investicije če si ti proti in tvoji sosedje za, tko je to deluje na principu večine in upravnik sam itak ne more nič narest ker itak dela po nalogu večine lastnikov

če pa ti grejo upravniki na živce( kot večina podjetji katera pošilja položnice) pol se pa presel v individualno bajto si namontiraj el. kolektorje, toplotno črpalko , šterno za deževnico, greznico brez dna pa jamo za odpadke, pa boš plačaeval samo še rtv pa je

To da so dogovorjeni z dobavitelji ni nezakonito, to si rekel ti.

Če se pri vas njihovih dogovorov ne zavedate, to ni moj problem, ampak je vaša naivnost.

Nobene laži nisem širil, govorimo o ponudbah “hišnih” dobaviteljev, ki so za 500% in več odstotkov višje, ker je pač potrebno nahranit nekaj žepov….

Če so tebi všeč, naj ti bodo,to povej, ni pa potrebno meni pameti solit.

dobavitelje itak izbirajo stanovalci sami tko da ne bluzi, če pa ste neorganizirani pa vam upravnik pripelje dobavitelja je pa to vaš problem

Razen pri zadevah, za katere mu ni treba vprašati in teh ni malo, kajne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close