prvo reševanje stanovanjskega vprašanja – pomoč
Pozdravljeni, s partnerjem bi se rada prijavila za stroškovni najem pri stanovanjskem skladu. Torej s partnerjem živiva v hiši staršev, ki je last očeta, z nami živi še brat (5 oseb v enem gospodinjstvu: jaz, partner, oče, mati, brat). Stanovanjskega vprašanja torej nimava rešenega, niti ni možno česa preurediti v hiši…. Šla bi torej stran. Plačo imava samo eno in bi s tem težko živela v profitnem najemu ali celo nemogoče. Na kredite in lizinge za lastno nepremičnino lahko kar pozabiva. Starši so tudi revni in nama ne morejo finančno pomagat.
Glede izjave o prvem reševanju stanovanjskega vprašanja nimam pojma kako si razlagati stvari v tem obrazcu http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si/Data/Doc/Datoteke/RazpisnaDokumentacija/2020-04/izjava.pdf
Kaj izpolniti v tabeli pod uporabnik 1 in uporabnik 2? Jaz kot prosilec in moj partner nimava nepremičnine. Sva torej uporabnik 1 in uporabnik 2? Vendar tudi v tem primeru nisva lastnika ničesar. Je oče uporabnik 1? Ali ostane tabela prazna in se samo podpiševa pod prosilec in partner? Lahko prosim kdo pomaga, ker ne razumem kaj je treba izpolniti v tem obrazcu 🙁 LP
Forum je zaprt za komentiranje.