Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nepremičninska agencija – porazno

Nepremičninska agencija – porazno

Z možem sva hotela kupiti stanovanje preko agencije Stan nepremicnine – agencija katero se je potrebno izogibati v velikem loku. Totalno neprofesionalni in dobesedno “nateguni” Res ne vem kdo tem ljudem podeljuje licence

Več ali manj vse agencije ne nudijo nobene varnosti ali informacij. Zanimajo jih samo provizije, zdaj imajo novo prevaro, kjer v pogodbo zapišejo, da plačaš 4 % in, da ti potem 2 vrnejo.
Seveda jih ne vidiš nikoli.

Ja, agencije so znane po tem, da niso najboljše pri nakupu stanovanj. Mi smo svojega sicer kupili s pomočjo upravnikov in smo se dobro odnesli, ampak male agencije so pa poraz…

Vsi že na tanko piskajo ja… imam par bližnjih v tem…tudi provizije, ki samim agentom na koncu ostanejo so mizerne…0.5% in take bedastoče. Se je po mojem mnenju bolje malo več časa vzet in naštudirat pogodbe, prepise in plačilo davka in se direktno dogovoriti s kupcem, pred tem pa obvezno preveriti zapise v zemljiški knjigi če so nepremičnine proste bremen/ ali je vpisana etažna lastnina…

Mislim da vam mogu odmah pomoći s ovim problemom, ako trebate moj savjet, pokušajte pogledati stranicu apartments for sale in Split, Croatia budući da sam već nekoliko puta koristio ovu uslugu i znate, sve mi je to puno pomoglo, pa mislim da bi to trebalo pomoći. Sretno, moji prijatelji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close