igrice
Problem imam z dvema igricama NBA 2001 in Hugo. NBA lahko naložim in mi jo vreže ven, ko jo kliknem play, Hugota pa vzame, lahko ga tudi igraš ampak del igrice je ves v črtah in samo na tri četrt ekrana. Imam tudi novo grafično Geforce 2 in nihče mi ne zna nič pametnega povedati, kje bi bil lahko problem.
Hvala za nasvete.
a imaš win2000?
nb2001 namrec ne dela v win2k (vsaj zdi se mi tko)
hugo je pa ze ibr stara igrca … pa je čist mozno, da jih kej ne paše v teh winsih …
ce pa nimaš win2k, potem pa …. nevem..
mogoče so tut kšni problemi z zvočno kartico …
Simona v Hugotu probej postimat nastavitve, je pa res kar je napisal Jaka. Tut jst sm mel probleme s Hugotom.
Za NBA je pa mozno kar je rekel Jaka, al pa ce nimas original CDja je mogoce slabo posnet CD 🙂
LP Darko
Zanima me katerega hugota imaš.Meni nagaja hugo začarani vlak.Igrico lahko igraš normalno samo na začetku ni slike ampak črte.Ali orginalna igrica zanič ali pa je moj računalnik prešvoh.Ampak za enkrat ga ne mislim menjati.Ostale igrice hugo mi pa delajo normalno – razen televizijskega hugota -nima glasu.Kaj moram storiti.
Lp hvala
Tudi jaz imam Hugota začarani vlak (original). Probali smo tudi pri sosedu, ki ima precej starejši računalnik, pa mu je delal čisto normalno.
Forum je zaprt za komentiranje.