Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Pioneer 144, napacen Firmware…

Pioneer 144, napacen Firmware…

Zivijo!

Moj sosed je ponesrec na Pioneerjev DVD-114 uploadal softwer za Pioneerja DVD-104 (regionfree pa to…)
DVD seveda zdej ne dela, obnasa se kot DVD-104 (ki je slot in) in drzi vratca skos odprta…

Pravega Firmware-a ne morem seenkrat uplodat, ker sredi procedure vrze ven brez pravega razloga…

Uplodan Firmware je en bl star, se pravi, da se ni tisti, ki ne dopusca uplodat starejsih verzij…

Ima kdo kaksno idejo kaj narest? Obstaja kaksen utility za popravljat take stvari?

Hvala,
-Andrej

Hja najbrž je vse skupaj ena žalost.
Imaš eno varianto – če poznaš koga ki ima EEProm programator, da ti vpiše
nov firmware v čip.
Pa mislim, da ga ne in zato ti sledi edino nakup nove DVD enote..

lp

Ja se strinjam… Verjetno imas prav… Mislim, da poznam par takih ljudi… Sem ze napacno flashal plato, pa sem s programatorjem porihtal zadevo, ceprov sem EEPROM prvic narobe obrnu in se je skor skuril… Tuki pa me mal skrbi, da ni EEPROM prilotan na plato od DVDja in ga pol ne bom mogu ven vzet… Pa se DVD je potrebno odpret in nimam prav velikega veselja tega pocet… Bo ze. Hvala za odgovor… 🙂

-Andrej

Zivijo!

Sam to bi povedal, da sem zrihtal… In sicer z uradnim flasherjem, z uradnim flashom z uradne Pioneerjeve strani. 🙂 Pol sem pa cez lahko sflashal enga pocrackanega in zdej zadeva laufa kot mora.

Lep pozdrav,
-Andrej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close