Najdi forum

Oj!
A mi lahko kdo pove, kako se zapečejo različni komadi iz večih cdjev na enega z Nero burning programom? Recimo iz enega komad 2,3,5 in iz drugega 1,4,6.

Lepo prosim za pomoč! Hvala!

Jaz ponavadi v takem primeru presnamem vse željene komade iz cdjev na disk (v wav datoteke), zato da jih lahko kasneje uredim in dodam cd-text,…

Program za to si verjetno dobila zraven pekača.

Najbolje če si najprej to posnameš v PC (recimo z Music Match Jukeboxom), potem pa samo te file (*.WAV datoteke) posnameš na CD in ti jih bo program avtomatsko spremenil v digitalno obliko za na glasbeni stolp pa to…

Kaj pa če tega programa nimaš?

O.K. recimo, da bom našla namestitveni cd za ta program. Zanima pa me točen postopek kako to narediti. Lahko še to?

Saj ga ne rabiš. V Neru pod menijem Recorder izberi Save track. Tu določiš katere komade si želiš shraniti na disk. To ponoviš za vse izbrane CDje in na koncu vse skupaj posnameš na Audio CD.

Kar brez skrbi !

Ni ti treba kopirati vseh pesmi na disk
Nero ustavi snemanje in počaka,da vložiš drugi CD,ter ti napiše tudi kateri CD naj vložiš v CD pogon.

Jaz sem pa se v casih, ko programi za peko niso tolk zlo enostavni bli :)) Moram pa koncno preit na Nerota 🙂

A potem res lahko vse to z Nerotom naredim? Super, bom probala! Hvala!!!!

Kaj še nisi na Nerotu? :))))) LP Harry

Tud tko gre ja, samo v tem primeru moraš pazit, da ne snemaš kakih koncertnih ali miksanih komadov ker ti bo vmes presledke delalo. Pa problem rata tudi pri poškodovanih cdjih, ker potem vmes žaga in žaga, potem pa nekateri cdji kar preskakujejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close