Driver za skener
Nujno rabim driverje za Tamarack PDS 300 skener. Ali kdo ve, kje se dajo dobiti?
Lili
Živjo Lili.
Dejstva:
1. Tamarack – Nizozemska firma – je crknila leta 2000
2. Ustanovljena neka Tamarack USA firma, ki pa ne podpira več prastarih
scannerjev kot je tvoj..
3. Tukaj imaš izvorno obvestilo:
Tamarack US Corporation would like to utilize this opportunity to inform you:
Tamarack Technologies Inc., the company manufactured the older scanners (except for the 2400FS Film Scanner) is no longer in business. They had series of financial losses in the European market which finally caught up with them in August of 2000. They closed up their European subsidiary in 1999 and the manufacturing facility/head office in 2000. Although as the Tamarack Technologies Inc., North America flatbed scanner distributor since 1994 we do have similar trade names. Tamarack US Corporation nevertheless maintain as an independent company with it’s own product and business agenda. We were unable to receive shipment of products and technical support ever since Tamarack Technologies Inc. filed bankruptcy proceedings with Taiwanese authority. It was extremely troublesome to obtain results from them and after number of high level meeting with their boards we had no choice but to drop all Tamarack Technologies product line from our product group. We certainly regret the unfortunate situation, we do however need to forge ahead with our own business chapter.
With best wishes,
Tamarack US Corporation Management
4. Vsi iščejo te nesrečne driverje, ki pa jih ni nikjer več, ker tudi originalnega www
strežnika ni več
5. Na strani pa ni driverjev za tvoj scanner – žal
Driverji za Win98, Win2000 in Win XP ne obstajajo – jih ni.
Najbrž bo najbolje malce denarnico odpret, pa kupiti scanner neke firme, ki ne bo
takoj jutri “crknila”, saj veš v pregovornem stilu:
Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni.. Žal tako pač je..
lp
hallo Lili..
na naslovu:
imaš driver.
Dal sem ti direkten link za download driverjev za (menda)
Win95 in Win98..
Kakor sem pogledal je zadeva malce “čudna” za instalacijo..
En tip, ki je to gor dal, je naredil naslednje: vse datoteke so v stisnjeni obliki
instalacija:
1. klikni na datoteko, ki se bo instalirala v c:\pds300
2. na vsako .exe datoteko klikni in PUSTI, da se instalirajo driverji v:
c:\windows
c:\windows\system
itd….
razen, če nimaš windoze drugače instalirane..
Veliko uspeha, pa kakšno slikco nam pokaži v zahvalo …
lp
ps. če ne boš mogla prekopirati datoteke, jo imam tudi jaz na moji mašini
in ti jo lahko pošljem po e-mailu jo je cca. 700 Kb
Klemen, hvala! Driverji sicer niso zame, so za mojega brata, ki ti bo tudi hvaležen.
Kakšno fotko bi rad? :))
Lili
Forum je zaprt za komentiranje.