Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Namestitev digitalnega fotoaparata

Namestitev digitalnega fotoaparata

Imam en problemček. Ko sem namestila programje za digitalni fotoaparat na notebook, kjer so Win2000 zadeva dobro dela. Ko sem zadevo želela imeti še na domači mašini, na Win98 pa ne. Ko gledam navodila, problemov ne bi smelo biti, se pa (barabe) tipično sklicujejo v stilu: če imaš problem glej Reference Manuall na CD, na CDju pa piše, da glej v knjigo. Kkkhkhm. A je možno, da zadeva ne špila na starih windowsih ali lahko iščem še kje drugje? Zaenkrat še ne bi rada menjala op. sistema doma.

Nam morda zaupaš katero fotko imaš pa kako imaš zadevici povezani(prek USB ali kej druzga)

Fotoaparat je Olympus, povezava je preko USB kabla.

USB bi na Win98 moral delovati čisto normalno, tako da mora biti finta kje drugje.

Probaj pogledat na njihovo stran če obstaja kak novejši software, kot je tvoj.
Včasih pa pomaga že samo uninstall in ponovni install.

Jaz sem tudi imel težave s priklopom digitalnega fotoaparata na prenosnika na katerem so bili naloženi Win98, preko USB vhoda. Na enem servisu so mi skoraj totalno razstavili racunalnik, saj ni so imeli pojma kaj je narobe. Ko pa sem racunalnik nese na servis uvoznika, so mi namestili program USB Patch in stvar dela brez problemov. Menda v WIN 98 manjka ta del ali kaj. Ne vem tocno, ker se na to ne spoznam toliko.

Bo verjetno kar držalo, tudi USB ISDN modemi na nekaterih prenosnih rač. ne ‘primejo’. Celo z zunanjimi so včasih težave, ki jih niti SIOL-ovci nočejo odpraviti. Raje rečejo stranki, računalničar naj vam pravilno namesti windowse.

Včasih pomaga ponovna namestitev USB.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close