Najdi forum

Outlook Express

Lep pozdrav!

Pojavile so se mi težave na tem programu. Ne morem več dobivati pošte niti pošiljati. Danes pa se mi je prikazalo sporočilo:

MSIMN je vzrok za izjemno napako c0000006H v modulu MSIMNUI.DLL pri 0177:7b900d7e.

Prosim, pomagajte mi, je težava sploh rešljiva? Za virus pa menda ne gre, vsaj Norton ni odkril kaj sumljivega.

Hvala

Živjo Kristina..

To je (stara) znana napaka pri Outlook Expressu.

Najbolje je, če ga nadgradiš, verjetno imaš starejšo verzijo.

Lahko pa poizkusiš naslednje:

1. Klikni start
2. Iskanje
3. datotek
4. vpiši: inbox.idx folders.nch
5. klikni na inbox.idx in ga preimenuj na npr. inbox.old
6. klikni na folders.nch in ga preimenuj na folders.old
7. Zapri vsa okna v Windows okolju
8. Restart računalnika
9. Poizkusi ponovno
10. dela
11. gremo na pir..

lp

Pozdravljen, Klemen

Hvala za enkrat. Folders. nch sem našla in ga preimenovala v folders. old. Ne najdem pa inbox, kot da ga nimam na računalniku. Le kje bi lahko bil, se drugače imenuje?

Pozdrav

ne rabiš več
samo zapri in restartaj računalo..

lp

Pozdravljen

Poskusila sem vse… ne dela. Restart, računi… enih petkrat. Kaj pa tista druga možnost, da ga nadgradim?

Ok, mej se!

Grem na pir iz same jeze…

Kristina, poskusi še z ukazom File… Folder… Compact All Folders (v Outlook Expressu). Obvezno poženi tudi Scandisk.

Katero verzijo Outlooka imaš? Za nadgradnjo si poišči CD z novejšo verzijo Internet Explorerja in ga ponovno instaliraj skupaj z Outlook Expressom. IE Explorer boš našla na kakšnem cd-ju iz rač. revij, če jih ne kupuješ – povprašaj frende.

Tajfun, hvala

Tole s Scandiskom je zdaj šlo. Pa kaj se prej nisem spomnila???

Hvala obema za pomoč!

Mah, Kristina, mora ‘gret’ 🙂
Včasih Outlook celo sam javi, da je potreben scandisk… Največkrat pa enostavno neha delat, vendar se ne obnaša na vseh konfiguracijah enako.

Me veseli, da dela. Scandisk pa le poženi pogosteje, saj napake vplivajo tudi na delovanje drugih programov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close