Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Avtomatski odgovor na el. pošto

Avtomatski odgovor na el. pošto

Konec meseca odhajamo na daljši dopust. Da – brez računalnika, končno…
Vem, da je možno nastaviti avtomatski odgovor na prispela sporočila, npr. “smo na dopustu, pridemo domov tegaintegadne”, ampak nimam pojma kako?!? Imam poštni predal na SIOL-u. Ali je možno, da se nastavi avtomatski odgovor že na serverju, da ne bi doma laufala interneta in računalnika (za vsak slučaj, če bo grmelo in treskalo…) in ali SIOL to možnost sploh dopušča?
Najlepša hvala za (pametne) odgovore.

Karmen, ki gre kmalu na morje…

Karmen na Siolu je to možno narediti, vendar moraš najprej narediti sledeče:

Na fax. št. 01 473 00 17 pošlji fax sporočilo, ki naj vsebuje:

Tvoje uporabniško ime (username)
in pa besedilo kakor želiš za avtomatski odgovor (reply),
ter seveda od kdaj do kdaj naj to dela.

Drugače pa pokliči na 080 8765
zadeva je celo brezplačna…

pa lep dopust ….

Mislim – Klemenxx ti imaš pa svetlobno hitrost… A si kdaj pomislil, da bi svoje odlično znanje tržil preko interneta, he, he? Najlepša hvala za (res hiter) in seveda točno tak odgovor kot ga rabim.

hehe..

Karmen, ali bi ti npr. imam svoj čisto privatni forum, kjer seveda najdeš
vse odgovore v najkrajšem možnem času, vendar bi zato zahteval npr.

osnovni odgovor 500 sit
zahtevnejši 1000 sit
zelo zahteven 10 000 sit
najzahtevnejši na “celem svetu” 100 000 sit

ali bi to plačala ????

pa vseeno – “šparaj” denar za pivo, katerega boš spila za nas, ki letos ne gremo
na morje..

hehe

pa lp

Veš kaj Klemenxx, če bi krvavo potrebovala, verjetno bi. Vsaj ko sem še bila v službi (trenutno sem na porodniški) in iskala odgovore na kakšna čudna (računalniška) vprašanja in mi tudi na Microsoftovi pomoči niso znali pomagati, bi – seveda na račun službe, he, he… Za doma sem pa tako vohrna, da sem še AV hotela dobiti zastonj…

Ker ne pijem piva, ga bom privoščila možu in še za kakšen sladoled za mularijo bo ostalo, ker za internetni čas ne bom zapravljala….

Pa lep pozdrav od Karmen, ki gre kmalu na morje….

Karmen – ali imam občutek, da si z Gorenjskega konca doma??

Mislim vohrna – to pišejo samo ‘ohrne Gorenjke, ali se pač motim??

Pa vseeno – namesto, da meni plačaš za odgovor kupi mulariji kak velik sladoled,
pod besedo velik mislim vsaj 5 kepic..

Lepo se imejte na morju..

Veš kaj,
sem rojena Štajerka in po starših tudi, živim pa že celo življenje na obrobju Gorenjske, he, he… tako bom rekla… dobro asimilirana… Sicer pa pri dobri jedači, pijači in drugih užitkih ne šparamo kaj dosti… tako da potem za en originalen rač. program ne spravimo skupaj, he, he…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close