Digitalni fotoaparat
Me zanima zakaj je v tujini toliko veliko cenejse kot pri nas?
Se posebej dodatno ceneje se pa dobi na spletni strani, problem pa je, da v Slovenijo ne pripeljejo? A kdo kaj ve o tem in kako priti do te ugodnosti.
S tem bi prisparal celo do 55.000 sit.
Rad bi sicer kupil Canon Powershot S40…
Prosi kakšno stewardeso, naj ti ga kupi kje v tujini :)))
Zdravo!
Sam se zanimam za Povershot S30. Trenutno sem v Sloveniji opazil najmanjšo ceno 152.000 sit 🙂 sicer pa tudi mene zanima tujina. Vendar smao v primeru, če bo cena PRECEJ nižja, ker se te zadeve radi kvarijo in bi rad imel pri roki izvršitev garancije…
LP, Uroš
Lepo da se je koncno nekdo oglasal…
Jaz sem ze skoraj kupil preko interneta v tujini in je res fuuuul zelo pocen v primerjavi z slovenijo (celo do 60.000 SIT ceneje!!!!!)
Vendar mi je moj prijatelj rekel, da so lahko zelo velike tezave pri nabavi in se zapletejo….
(Njegov kolega je ze to pocel in je imel same probleme z financo in izdelkom,
kjer so narobe nabavili, pa je moral nazaj poslat za zamenjavo (kupil je veliki TV ki je tanek…)
Glede cene kjer sem to najdel pa lahko pogledas na http://www.buy.com in vpises powershot s30 ali s40… pa bos videl…
Jaz sem se odlocil da bom raje malo bolj globje segel v zep in kupil pri nas… (ali pa grem v avstrijo pogledat kako je tam…) saj je avstrija blizu…
Mi lahko poves kje je ta najmanjsa cena ki si nasel?
Moja najmanjsa je 147.464 SIT v http://www.gambit.si … kar bom sicer tudi verjetno kupil… ceprav s teskim srcem zaradi visoke cene…
Glede okvare pa to ne drzi! Saj ima moj kolega ze 3 leta digitalni fotoaparat CANON S20 in dela kot se sika.
Seveda ce z njim ravnas pravilno in previdno, ter da ne puscas kar tako nekam kjer lahko kdo brcne… 🙂
Lep pozdrav!
Živijo!
Mislim, da niti v Avstriji, niti v Italiji ne boš prišel skozi ceneje, kot pri nas po internetni prodaji na recimo gambitu..)
Sicer pa se cene niso kaj prida spremenile, “moj” s 30 je še vedno 147.ooo sit, kupil pa ga bom čez 2 meseca:)
Se beremo, LP
Forum je zaprt za komentiranje.