Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Help!! Nujno! Error.. in kernel.dll

Help!! Nujno! Error.. in kernel.dll

Pozdravljeni,

med povezovanjem na internet (imam ISDN) dolgo časa ni bila vzpostavljena zveza, nakar mi je rač. zmrznil. Resetirala sem z gumbom. Millenium so šli v varni zagon, nakar se je pokazala napaka, da je Explorer povzročil napako v kernel.dll. Niso vidne nobene ikone, niti start vrstica. S ctrl+alt+del sem pogledala, ali tečejo kaki procesi, a je še vse prazno.

Ali obstaja še kakšna druga možnost, da vzpostavim prejšnje stanje? Če znova namestim (brez formatiranja seveda – na disku imam namreč pomembne poslovne podatke), bom morala bržkone ponovno namestiti vse aplikacije, vključno z linkom Gorenjske banke…?

Upanje imam, da mi bo kdo uspel pomagati!
Hvala vnaprej!

Hja, lahko probaš odpreti system restore….nekako. Drugače pa vse pomembne podatke prenesi na disketo in pa format c: Druge šanse po moje ni. če so pa podatki prevelki za disketo, pa kr disk na drug računalnik priklop 🙂

Znebi se mileniuma. Obvezno. Jaz sem imel isto sranje pa sem se ful dolga zajebaval s tem. Zdaj mam 98 pa je ok! cao

Pozdravljena,

ne me vprašat, kolikokrat sem na novo inštaliral LINK gorenjske banke.

No problem, evo ti ga na: https://elba.gbkr.si/link_vstop/.

Rešitev glede poslovnih podatkov je tudi ta, da disk razdeliš na več delov.
V zagonskem pustiš sistem, na ostalih pa poslovne podatke.

l.p.

David

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close