XP—-
Tko je-nalagam xp-pa podiram XP,ne vem kdaj se bo to končalo al jaz v nor….,al pa xp-ji v smeteh:(300 -krat zakaj)-
-se zgodi da rač zamrzne in ne uboga več miška,ctrl+alt+del-NE POMAGA,reset ne pomagamoram ga izklopit iz elektrike,nato se mi zgodi da xp -jev ne morem več zaganati niti v varnem zagonu ker mi javi da mu manjka file…..-win.,system32.,config.,exe.,
-povozim xp z zagonsko diketo,še predno naredim vse instalacije iz druge partiticije,se zgodba ponovi—nimam virusa ker mi Norton stalno posodobljen javlja da je vse u redu
-razmišljal sem da bi ustvaril file-ghost-pa ne vem če bom kaj rešil,a vendar prizadene samo C: disk,NIMAM POJMA-pa nekaj le vem o teh čudnih zgagah.
-nekje sem slišal da če nimaš vsaj jurja pod haubo(1G)procesor da te pol hecajo xp-ji,ampak na začetku so pol leta delal kot urca bez težav le en trojanc+magistr so jih podrli čez čas………………LAČEN SEM PAMETNEGA NASVETA
H V A L A
1. Ali pred instalacijo XP-jev zbrišeš vse particije na disku in ga ponovno formatiraš.
2. Ali instalacijo delaš neposredno s CD-ja (omenjaš nekakšno zagonsko disketo??)
3. Ali se instalacija normalno dokonča in na začetku windowsi normalno delajo?
4. Ali uporabljaš kakšne programe, ki jih takrat, ko so ti XP-ji normalno delovali, še nisi imel?
5. Si dodatno instaliral kakšen hardware?
6. Katero verzijo XP-jev uporabljaš? Imaš originalen CD?
Men se popolnoma isto dogaja,pa sem si nabavil vse gonilnike prav
za XP-ja,pa procesor mam 1.4G,pa vseeno mi dela ti Windowsi iste probleme,
kot tebi.Baje je pred kratkim prišel ven popravek za Xp-ja,pol bi pa naj delalo tako kot je treba,jaz ga sicer še nisem uspel dobit,ampak tako se govori.
Veliko sreče,jaz sem namreč že popolnoma obupal.
Denis
http://www.reactorcritical.com/files/Q321178_WXP_SP1_x86_ENU.exe
To je problem DX 8.1 + Win XP + AMD Athlon XP :)))
Forum je zaprt za komentiranje.