Najdi forum

DIGIT. VIDEO

prosim za nasvet, imam digitalni fotoaparat canon A40 ki ima moznost snemanja filmov z zvokom
problem je v tem da ko posljem film v racunalnik se film noce predvajat zvok se pa lepo slisi imam win 2000 pro.

ze vnaprej se zahvaljujem za odgovor.

v navodilih za aparat preberi, v katerem formatu posname film in kateri codec rabis za to, nato si ga potegni z neta. jaz sem recimo moral dol potegnit nek Indeo codec pa je pol delalo, vendar mam drug aparat.

Imam canon IXUS V2 in posname film v formatu AVI. Domnevam, da tudi tvoj, glede na to, da sta fotoaparata iz istega “gnezda”.

Na mojih XP se film vidi brez problemov, na ženinih 2kPRO pa tudi ne dela. Na mojih drugih 2kPRO še nisem poskusil. Domnevam, da je težava v kodekih, kaj več pa bom lahko povedal drugi teden. Domnevam, da bo žena do takrat po*izdila in zahtevala, da naj zadevo razrešim 😉

če najdeš rešitev prej, pa le sporoči !

lp
mačkon

dvomim da je tezava v kodekih sem jih pobirau iz neta pa vseno ni bilo slike. imam raznorazne playerje pa ni delovalo sedaj ko mi je mirko odpru oci in sem pogledal v navodila tam pise da je treba nalozit quick time player ki je prilozen na original cdju
in res stvar deluje ostale playerje sem pometal v kos.

se nekaj me zanima ker so filmi kratki me zanima kako jih zdruzujete ali je potrebno kaksen poseben program.

lp:egon

Jaz sem dobil zraven program za združevanje filmčkov (arc_soft ali nekaj podobnega). Domnevam, da si ga dobil tudi ti. Če ga nimaš in te zanima, se javi.

mačkon

PS: kot sem že dejal, meni zadeva dela tudi v Windows Media Player (XP), tako da menim, da se bi moralo to na nek način urediti tudi na 2kPRO. Kam bi pa prišli, če bi za vsako novo igračko moral nalagati nove playerje…

Nalepsa hvala za informacijo program deluje in sem ze zdruzil par filmov za probat.
sedaj pa imam se enosmesno uprasanje ce se da ta film spravit na video kaseto da bi lahko gledala tudi zena v dnevni sobi.

lp jozef

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close