Računalnik se ne more normalno ugasniti
Moj prijatelj računalnik se je odločil, da se noče več ugasniti na Start-Shut Down. Enostavno se obesi. Imam Win98, nimam nobenih inst. disket, da bi kaj popravljala. Virusov nimam. Kje naj iščem rešitev?
to se je meni tudi dogajalo na win 98 SE pa sploh ni hotlo nehat, tak da sem mogu format c: ! tak so mi rekli na PowerPlusu da naj tak nardim.
Ja tud format c: je ena od rešitev, ki pa tudi ni vedno nujno uspešna.
Zato poglej prej, kaj o tem meni mali mehki
na strani
mogoče boš odkrila vzrok tvojih težav
Formatiranje v primeru druge izdaje windows 98 ni rešitev. Računalnik se običajno kar na lepem noče več sam izključiti.
Zadevo elegantno rešimo s kratkim popravkom. Če ga kdo potrebuje, naj napiše mail, pa mu ga pošljem. Velja le za Win 98 SE.
Hojla,
sem ga zgruntala. Problem je v Outlooku, saj kadar ga uporabljam se potem Win ne dajo normalno ugasniti. Kadar delam z drugimi programi, ni problema. Zadeva se dogaja, odkar sem imela nekaj virusov v e-pošti, ki sem jih počistila (z NAV) in očitno je šla kakšna datoteka preveč…
Tajfun, zgoraj je napisal moj mail, hvala!
Poslal sem ti popravek in prejel tale auto odgovor:
Smo na pocitnicah,vrnemo se 15.7.2002
We are on hollidays we will beck on 15.7.2002
Popucaj zadevo, saj jo prejme vsak, ki ti kaj pošlje :)))
Pa še tole: beck must be back 🙂
Hvala, za opozorilo. Ne boš verjel, sem že dvakrat klicala na Siol in tam mi zatrjujejo, da je vse OK. Zdajle sem pa že zelooooo jezna! Ko sem klicala tja pred dopustom me je en (očitno) pripravnik hotel prepričati, da vklop funkcije avtomatskega odgovora ni možen, ko sem vztrajala, je ob spraševanju soseda le uspel zadevo narediti, očitno kar precej temeljito, he, he,… Mimogrede – nepravilna angleščina je maslo tega pripravnika, saj sem mu besedilo naročala preko telefona, moja angleščina je precej boljša. Ker so me že prijatelji opozorili, da se neaktualni avt. odgovor še vedno pojavlja, sem že dvakrat klicala na Siol, kjer mi zatrjujejo, da je vse v redu, pa očitno ni. Hm. Skrajni čas, da skenslam Siol in si najdem drugega ponudnika!
Forum je zaprt za komentiranje.