Najdi forum

AMD XP in WIN XP

Imam računalnik z AMD XP procesorjem. Danes sem ga po mesecu dni dobil s servisa, star je dva meseca, kjer jim ga je, kot trenutno kaže, le uspelo usposobiti za normalno delo.
Računalnik se mi je namreč non-stop obešal, odvisno od dolžine dela, tudi do 20 na dan. Sedaj pa so zamenjali rame, naj bi bili od istega proizvajalca kot matična plošča in namestili Windowse 2000.
Zanima me kaj je bilo po vašem mnenju vzrok za obešanje računalnika. Rami ali Windowsi XP?
V tem času sem namreč na nadomestnem računalniku imel WIN XP in sem se zelo navadil nanje. Nadomestni računalnik je imel Intelov procesor in ni imel težav.

Živjo!

Moje “zoprno” mnenje, ker že nekaj časa apriori zoprn proti AMD-ju.
Možno, da je bil AMD navit, to pomeni, da so ti ga štacunarji malce navili, sicer
bodo tukaj ostali kaj več povedali.
Seveda je pa možno, da je bil RAM zanič, ali frekvenčno, ali kako drugače.

Moraš vedeti, da je Intel dvorni proizvajalec procesorjev za njegovo visočanstvo,
Billy-a.

Samo enkrat v življenju sem imel AMD-ja in nikoli več, pa cena gor, pa cena dol.
Vprašaj prodajalce zakaj ti niso instalirali XP-jev nazaj gor, zakaj Win2000 ????
Pa če si kupil licenco za XP-je, jim ga odnesi nazaj in pač zahtevaj XP-je.

Lep dan!

ps. sigurno bodo še ostali kaj bolj pametnega napisali!!

win xp sux
win 2k rulz

Oboji so “skor” isti. RAMi od istega proizvajalca, kot plata? LOL!!! Verjetn so ti ga res malo navili, al pa je bilo kaj s hlajenjem narobe (Zanič ventilator, brez paste, narobe nameščen) in se je pač skoz obešal PC. Čist možno :))) Klemenxx; Throughbred B jedro je veliko boljše od Northwood (B jedro imata XP2400+ in 2600+) -> seveda ob isti frekvenci 🙂 Če bo cena nizka, potem je to prava izbira 🙂 Segreva se pa very mal 🙂 Jaz pa sem imel 4 Intele, pa nikol več!

res bojo ker ti sam serješ

ne vem sicer kva je to en super servis da so ti ga rihtal en mesec. drugače sem pa prepričan da je bil za to kriv ram. dej mi še povej kva maš za eno plato in tip rama (SDRAM,..) pa kolk herčn XP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close