Najdi forum

polnjenje kartuš

Imam printer HP 710. Ker ga veliko uporabljam mi tudi zelo hitro zmanjka barve. Na živce pri tem printerju mi gre to, da se ne da zamenjati posamezne barve. Kar škoda mi je zamenjati celo barvno kartušo, ker se mi kar zdi da sta ostale dve barve še ful polne.

Torej ali ima kdo izkušnje z polnjenjem barv?
Ali je kvaliteta napolnjene kartuše dobra?
Ker se ukvarjam z grafičnim oblikovanjem, bi bilo zelo fino če mi trgovec nebi podtaknil neoriginalno HP karušo ipd.

Torej prosim, če mi lahko kdo svetuje kam naj se obrnem, da bo polnjenje narejeno kvalitetno (in seveda poceni ;))))

bachus iz maribora polni kartuše. barve so kvalitetne. poglej za njihov naslov. oglašujejo skoraj vsak dan v večeru (med malimi oglasi) in mislim da tudi v TV vodnikih od večera in dela.

M.

ups
mislim da bo Maribor malo predaleč.

Kaj pa Ljubljana?

pošljejo ti po pošti. poglej oglase njihove, pa spletno stran. verjetno majo tudi v LJ kako poslovalnico, kjer dobiš polnila.

M.

mislim da je internet naslov firme tiskajpoceni.com, tiskajceneje.com al nekaj takega

M.

aha
sem si ogledala njihovo spletno stran in mislim, da jih bom res naročila kar po pošti. Se kar dosti pozna pri ceni.

Hvala za pomoč ;)))

Jaz bi pa tu nekaj pripomnila. Vsekakor prideš z raznimi ponaredki precej ceneje skozi, ampak zadeva ni primerna za zahtevnejše uporabnike, ker ima taka barva veliko minusov. Mene predvsem moti neobstojnost barv. Aja, pa moj prvi printer je zaradi take kartuše končal na servisu, ker je odpovedala glava. Seveda je ta stala več kot printer in konec zgodbe je verjetno znan…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close