Najdi forum

Pozdravljeni!

Mi lahko kdo razloži, kaj moram nareditt, da bom lahko poslušala CD-plošče na svojem PC-ju. Imam namreč inštalirane Windowse 98, a ko vložim Cd-za poslušanje glasbe v svoj Cd-rom, ga računalnik najprej zazna, nato pa mi blokira ves sistem in ne morem nikamor. Nato moram resetirati računalnik in… Ne morem poslušati Cd-glasbe. Kje je napaka. Moram, kaj spremeniti? Dodati!!!

Lep pozdrav!!!!

Hm… Maš pač neki v registru narobe. Normalno bi moralo delovat. Probi met že prej CD not, pol pa z winampom odpri.

Verjetno imaš nastavljen default player za cdje na samobohvekter program, tko da res najbolš da probaš cd vstavt že prej, potem pa ko se ti winzosi zalaufajo, sama poženeš svoj najljubši predvajalnik. In če bo šlo povej, pa bomo probal zrihtat da bo tud avtomatika delala.

Pozdravljen hmmm!

Naredila sem kar si mi svetoval, pa vendar nisem dobila željenega rezultata. Potem sem šla v Start, Nastavitve iz njih v nadzorno ploščo in tam v večpredstavnost. Tam pa se vse začne!!! D disk je prikazan, spodaj, pa ko bi moralo omogočiti, predvajanje na CD-romu pa je zaprto in ne morm označit, ker mi potem takoj blokira sistem, nikamor ne morem več… Zakaj??? Potem rezetiram rač… in začnem znova vedno isto… Računalnik popolnoma zastane in nikamor ne moram.. Je še kaka napaka, ali rešitev??

Hvala, Tejči!!!

Tejči je že vse uredila in se vam zahvljuje za vse, kar ste mi svetovali!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close