Najdi forum

Helo!

Zanima, me če ima kdo od vas izkušnje z windowsi XP.
Jaz jih imam gor, pa se mi zdi da so zelo nestabilni skoz neki javljajo me opozarjajo na napr. LOW WIRTUAL MEMORY kista je pa nova in zadost močna 256 Mb…
Zanimajo me vaše izkušnje in kakšne bi bi svetovali, da bi bili stabilnejši 98me, 2002 ??!

Hvala

LP Sharkon

Hi!
Jaz sem bila na XP-jih en teden, potem sem jih zamenjala z win 2000 pro, ker sem imela same težave. XP-je pomoje čaka še lepa prihodnost, ampak bo treba prej še marsikaj porihtat. Za igrice in filme jaz še vedno prisegam na dobre stare win 98 se (z vsemi service pack-i vred), ker so še najmanj požrešni. Na win 2000 pro pa sem pristala ker se dobro obnesejo pri delu v mreži in ker so baje stabilni (moram potrkat)…

Živjo!

Z XP-ji je tako, kot z vsakim novim operacijskim sistemom.

Proizvajalci hw opreme še nimajo za vse napisane nove gonilnike (driverje, šoferje).
Potem si pa uporabniki “pomagajo” kakor vedo in znajo,
torej instalirajo take in drugačne gonilnike, seveda
potem odkrijejo nekaj v stilu “Kinder Suprise” (Blue Screen).

Microsoft je napisal in izdal program, s katerim uporabnik
najprej preveri, s katero strojno opremo bodo težave.

Ampak malo kdo uporablja ta program, da bi se prej le nekako pripravil na težave, ki ga čakajo!
Nestrpnost naredi svoje, ampak taki smo ljudje.

Svetujem ti, da najprej pogledaš v Upravitelju naprav, če imaš kako strojno opremo, ki ima zraven rumen, ali rdeč znak!.

Potem poglej tudi kako imaš nastavljeno velikost izmenjevalne datoteke (swap po domače), ter velikost registry datoteke.

Da se malce pohvalim, jaz sem instaliral XP-je že takoj
in mi delajo b.p., res pa je da sem jih sam instaliral.

lp

XP-ji se mi zdijo trenutno najbolj stabilen in hiter OS.

LOW Wirtual memory? Ja, nastavi si virtual memory na 512 MB RAM. Pod Nadzorna plošča -> system mal poglej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close