Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija KAKŠNEGA MI PRIPOROČATE?

KAKŠNEGA MI PRIPOROČATE?

Razmišljam o nakupu računalnika, pa me zanima kakšnega mi priporočate?

Uporabljala bi word, excel, internet, mogoče še za igrice (iz cd), program za fotke (nevem obikovanje in razne možnosti, ki so v tem programu), da bi imel vhod za floppy in morda tudi dvd, ki pa ni nujen-če bi bil zaradi tega zelo drag. Za enkrat brez tiskalnika.

Ne bi najslabšega pa tudi ne zelo dragega. Sicer sploh ne vem kje se gibljejo cene…. Nekdo mi je priporočal Samsunga cca 195.000 sit ( a je to predrago?), Normalno da bi rada čim cenejše, ker ga za nekaj posebnega ne bi uporabljala.

Za nasvete vam se zahvaljujem

Kištica za 170 Prešernov v Big bangu bi bila kar dobra zate, sicer se pa za dobavitelja sama odloči, da ne boš botem jaukala, če bo treba nazaj na servis nosit. Ampak nekaj takega se dane za povprečnega uporabnika že kar spodobi.

Če je špaga prekratka, pa izbereš malo cenejšo varianto.
Na internetu boš našla ponudbe za sisteme vseh znanih slovenskih dobaviteljev. Kar hitro tipkat v Googla.

Bolje, kot že sestavljena računala, da ti nekdo tukaj napiše konfiguracijo po komponentah, pa potem to v trgovino neseš pa točno to tudi kupiš 🙂 Saj bi, če bi imel čas. Če želiš pa kdaj pozneje.

Ja predlagaj vendar super konfiguracijo, kaj jo samo rajcaš? Takih dečve ne marajo… Saj poznaš tisti vic o nuni, ki je štopala… ? ‘Začeto delo dokončaj!’

MIDI TOWER ATX 300W PS 10,560
EPOX 8K5A2 KT333 DDR +SB 29,880
ATHLON XP 2000P+ (1.67GHz) 32,400
TT VOLCANO 9 5,640
256MB PC3200 DDR DIMM 27,480
MAXTOR 60GB 7200 ATA133 31,800
DVD Pioneer 116 22,000
ATI Radeon 8500LE 64 MB DDR 31,000
tipkovnica + miška 5,000
———————–
Seštevaj sam, meni se ne da 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.