Najdi forum

Front page express

Živjo…

Rada bi si “nekoč” naredila svojo spletno stran, ampak, za ta “nekoč” se je potrebno naučit. Nisem zahtevna, pa sem slišala, da je za začetek še najbolj program Front page express Žal pa na mojem PC-ju ni tega programa. Malo sem že iskala po internetu, vendar brez uspeha…( še najraje bi vidla, če bi bil v Slo :-))

Lep pozdrav…

Donna

Ta programček, skoraj zagotovo je na tvojem računalniku, zapuaj nam le, katere windowse uporabljaš. Poskusi ga poiskati tako (vsaj tako je v win98 slo): start>najdi>datoteke ali mape> in v okenček vpiši fpxpress.exe išče naj kar v moj računalnik ter kljukica pri išči tudi v podmapah.
Če ga še vedno ne boš našla poskusi še tako:
start>nastavitve>nadzorna plošča>dodaj/odstrani programe>windows namestitev>orodja za internet: tam ga obkljukaš, če še ni, potem pa slediš navodilom, potrebovala pa boš inštalacijski CD.

Pa še namig, ko se boš učila z FP Express-om: primerjaj kaj naredi skok v novo vrstico z enter in kaj z shift+enter.

Veliko uspeha!

Niko

Imam windows 98-slo…sem iskala po tvojih navodilih, pa tega nisem našla…
A to rabim CD od windowsov? Ker tega mam, kirga drugega pa ne…

ja, ta CD bo čisto uredu.
A uno drugo tudi ni delalo? Z nadzorno ploščo itd?

Sem šla na Windows – namestitev, tm je vse obkljukan…pri vsakem šla naprej na podrobnosti, pa nikjer tega ne piše…Če je ta program na tem CD-ju od windowsov, zakaj pa se to samo ne naloži ob inštalaciji?…mal me skrbi, da si ne bom šla na novo windowse nalagat :-))

Hmm, čudno. Daj še enkrat poglej: dodaj/odstrani programe>windows namestitev>orodja za internet. Ko klikneš na podrobnosti bi moral biti na seznamu tudi Microsoft front page express, ki mora biti obkljukan, če ga želiš imeti na računalniku.

Če pa FP Express ne boš našla, pa z neta (ali kje drugje) poberi program macromedia dreamweaver. Ta program je malce manj enostaven, pa vendar veliko boljši kot FPE. Vendar boš za stalno uporabo morala dobiti kje tudi “crack” tega programa. /Samo tega tu nismo povedali 🙂 /

Pri internetnih orodjih mi piše samo to : čarovnik za objavo v spletu, microsoft listnica, osebni spletni strežnik, skupna raba internetne povezave in WBEM…nč drugega. Vidim, da bom res mogla najdit kak drug program…vseeno hvala za pomoč…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close