Najdi forum

Imam net. povezavo prek VOLJA.net-a.

Edino kar me moti je to, da kadarkoli hočem povezati, se mi večkrat zgodi, da me sploh noče povezati. Enostavno, napiše mi najprej da preverja uporabniško ime in geslo, potem pa mi javi, da ni možno vzpostaviti zveze. Zakaj se to dogaja in to večkrat… Ima tu volja kako vezo ali se moram obrniti na TELECOM?

Aha, ap še nekaj, imam namreč analogno povezavo, pa ful dolg mi nalaga strani, zakaj??

HVALA VAM!!!

Ne vem, če je to krivo, ampak vseeno: kličeš na staro ali novo št.?
Na Volji so namreč uvedli novo klicno št., ki naj bi 15. okt. zamenjala staro.
Takole pravijo: “Da bi lahko dostopali do interneta brez tezav tudi v bodoce, je potrebno sedanjo stevilko 0889 32 480 nadomestiti z novo 0888 32 480”

lp

To je tudi pri meni. To pa zato, ker te je Telekom priklopil ne neko posebno frekvenčno območje, ki jim priskrbi 1x več linij (splošno znano je, da ima Telekom premalo linij), zato ti net dela zelo počasi in se velikokrat noče povezati. To je zaradi slabe linije. Pri govoru se to večinoma nič ne pozna.

Številka je zamenjana, a težave se še vedno ponavljajo!!!

ne, vedno a se…

Blazon je pisal/pisala:
>
> Ne vem, če je to krivo, ampak vseeno: kličeš na staro ali
> novo št.?
> Na Volji so namreč uvedli novo klicno št., ki naj bi 15. okt.
> zamenjala staro.
> Takole pravijo: “Da bi lahko dostopali do interneta brez
> tezav tudi v bodoce, je potrebno sedanjo stevilko 0889 32 480
> nadomestiti z novo 0888 32 480″
>
> lp

Točno tako in poznaš kakšno rešitev???

Kja naj storim… Ma un ISDN je tolk drg, pa še pol so impulzi…..telecom pa računa ko nor!!!!

pa še podražl so , to ni fer, in to naj bi blo pol brezplačni net…

nj grejo nekam…koj ko bom lah, grem na kabelski net…

A prej, lahko kj zatežim na telecom, a bo kj pomagal???
Kaj pravŠ??

ALIEN3001 je pisal/pisala:
>
> To je tudi pri meni. To pa zato, ker te je Telekom priklopil
> ne neko posebno frekvenčno območje, ki jim priskrbi 1x več
> linij (splošno znano je, da ima Telekom premalo linij), zato
> ti net dela zelo počasi in se velikokrat noče povezati. To je
> zaradi slabe linije. Pri govoru se to večinoma nič ne pozna.

če imaš možnost ti svetujem, da greš preko kabelske. Pogoj je, da imate kabelsko. Dobil boš modem in ostalo, na mesec plačaš okoli 10.000 in si vsak dan od 17.oo ure do 8 zjutraj gor neomejeno , plus vikedndi cel dan. Modem pa je okoli 20.000.
tatkšne pogoje imajo v kamniku.

Volja in njen kao brezplačni net imata že itak težave na nekaterih področjih. Ne bi se čudil, da ima tudi Telekom nekaj umazanih prstov vmes, saj mu VoljaTel pridno hodi v zelje, sedaj celo na področje telefonije. A tudi tega bo enkrat konec. Monopole je pač treba razbiti, pa bo vsem malce lažje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close