Najdi forum

Težave v Wordu 2000

Hojla, danes sem v službi naletela na mino, ki je ne znam razrešiti: sodelavka normalno piše v Wordu 2000, sprinta in shrani ter zapre besedilo. ko ga ponovno odpre, je tekst deformiran, na koncu teksta se “kar same” (hja, vem…hecno) prilepijo kode o opisu besedila, pisav… In to vedno, pri vseh tekstih! Na nastavitvah v “Možnostih” so “Tiskanje lastnosti” izključene. Kje še lahko iščem?

Mislim da bo treba “ponastaviti” normal.dot
Se pa lahko zgodi, da bo pri starejših dokumentih še vedno izpisoval nepotrebno, vse dokler ne bodo ti dokumenti ponovno shranjeni s spremembami.

Upam, da je tole kaj jasno.

Natasha

Natasha, to je že storjeno. Zanimivo je to, da ko dokument napišeš in shranjuješ je OK, normal.dot je OK, vse nastavitve OK, ko zapustiš W in se vrneš nazaj, odpreš dokument, ki je bil prej čist – je ta že spremenjen. Naj povem tudi to, da se to dogaja tudi v drugih template-ih, sem že poskusila. Ah… .Da ne govorim o tem, da ta gospa še vedno piše po “Wordstar-ovsko”, dokument ima eden, notri pa 100 listov. Jo imam na sumu, da še po WS pritiska čisto iz navade kakšne kombinacije CTRL+(Alt)+Fn…

Veš, pri nas je največji problem v tem, da imamo “uradno” Word za Win98, folk si pa potem sam inštalira kar jim pade… Nato pa jim moraš tehnično podporo delat, za nekaj, kar uradno ne obstaja (zato tudi ne mroem klicat Microsoft podpore, he, he…).

Vem, da sem se že pri neki “stranki” srečala s tem problemom – pa je ena čist butasta fora.
Bom še malo pogledala in sporočim.

LP,
natasha

Draga KarmenM!

Na žalost ti zaenkrat ne bom mogla pomagati. Jaz imam namreč Office XP in je morda tukaj “fora”, da meni ob ponastavitvi normal.dot dela normalno.
Obljubim pa, da ko bom prišla do kakšnega računalnika, ki ima Word 2000, bom pogledala kaj bi to lahko bilo.
Ampak mislim, da ne bi smel biti problem v verziji – nekaj drugega se skriva tukaj!

LP in čimmanj težav s trmastimi uporabniki,

Natasha

Hojla, tudi sama sem na službenem računalniku na XP-jih in mi morda ravno zato ne uspe. Hvala za trud!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close