Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Računalničarji na pomoč!

Računalničarji na pomoč!

Sem pred eno dilemo. Rada bi kupila LCD ekran za računalnik, pa mi vsak pove drugače kakšen je najboljši. Eni zagovarjajo Philipsa, eni Samsuga, eni ……Kaj mi svetujete vi? Ne bi rada nekaj predragega, ampak solidnega, pa ne za 200.000 sit. Rabimo pa dva. Ve še kdo za kakšnega ugodnega ponudnika?

LP in hvala!

Gericom pri Anni d.o.o. za cca 100.000 sit.

Poskusi na ta e-mail: [email protected] naročaš kar prek e-maila,pa še na dom ti pripeljejo.Dostava je cca. 1400 SIT.Ko so imeli razprodajo je bil Samsungov ekran 17-inčni po ceni 32000SIT+DDV.Imajo ful dobre cene!!!

Jih priporočam.

Ej, tole pa tudi mene zanima. Kaj pa je to en e-mail? Kakšna firma, ali kaj? Imaš izkušnje z njimi? Kaj pa garancija, popravilo?

To je veriga računalniških trgovin,ki delujejo tudi drugod po Evropi in se imenuje General Parcel.Najboljše je to,da ti pošiljajo reklame o izdelkih po e-mailu ali pa ti pošljejo cenik tistega kar imajo na zalogi.Naročiš lahko kar po e-mailu in ti dostavijo na dom.Trgovina je v Nazarjih če se ne motim.Sam še nisem bil tam,ker sem si robo vedno naročil na dom.Sigurno imajo servis tudi.Vprašaj jih na e-mail.

Kolikor jaz vem, je General Parcel (kratko GP) samo paketna distribucija po vsej Sloveniji in nima nič skupnega z računalništvom. Razen s tem, da ko jih pokličem (delam v računalniški trgovini), pridejo po paket in ga posredujejo naprej. V kombiju imajo namreč še kaj drugega, razen računalniške robe.

Drugače pa: monitorji IIyama in Hansol so trenutno zelo ugodni (100.000.- SIT za 15″ oz. 160.000 SIT za 17″) s triletno garancijo.

LP, Bojč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close