Najdi forum

grafična kartica

Imam PC s Celeron 300, 320 MB RAM, grafična kartica 8 MB. Zanima me, če bi
boljša grafična kartica, npr. GeForce 3 znatno pospešila delovanje igric ali bi bil
potreben hitrejši procesor. Katere grafične kartice priporočate za ceno do 30.000.

:))) Rabil bi vsaj 800 Mhz sistem da bi se RES sploh kaj poznalo. Drugače pa za 32.000 priporočam ATI Radeon8500LE. Pa ne samo procesor, tudi hitrejše rame, hitrejši disk in pa vsaj AGP 4x ploščo, kar predvidevam da tvoja nikakor ni.

Najprej si nabavi boljsi racunalnik ker je vprasanje ce bi ti GeForce3 sploh delala na tem ker mislim da ti plata tega ne podpira. Ce mislis ostat pri istem racunalniku si raje nabavi voodoo 3 al pa kaj podobnega temu!! Moje mnenje.

Hvala za odgovore, mislim da bo treba razmišljati o novem PC. So mi pa pred meseci v anni vgradili dodatni 256 MB RAM in 30 GB HDD, tako je sedaj ovira matična plošča, ki gre le do 450 Mhz in procesor. Ne glede na to, da bomo verjetno nabavili nov PC, razmišljam če je smiselno v sedanjem zamenjati matično ploščo s procesorjem zaradi posodobitve in hitrejšega delovanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close