Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Internet mi dela preglavice

Internet mi dela preglavice

Mam kabel in zadnje čase mi ful vn meče internet. Lučke na modemu delajo normalno, tudi una lučka za “activity”, ki ti pove če se podatki prenašajo (neki tazga) dela normalno in lepo utripa.Ko ga resetiram (modem namreč) mi spet začne normalno delat. A je mogoče kaj narobe z moji računalnikom? Al je kej pr telemachu narobe, sam dvomim, ker lučke normalno utripajo in tud k modem resetiram se hitr vklopi nazaj in internet začne delat.
Zelo bi bla vesela vsakega vašega odgovora!!!

LP

Živjo!

Ja, tudi meni se je to že dogajalo: lučke so prav svetile, dostopa do omrežja pa ni bilo … Ko sem modem resetiral pa je enkrat povleklo, drugič pa je mrknil. Takrat sem tudi jaz mislil, da je pri meni neka napaka, pa sem potem ugotovil, da so bile težave v Telemachovem omrežju… Tako da: če se ti bo to še ponavljalo, bo najbolje, da jih pokličeš in vprašaš. Meni se od takrat še ni ponovilo…

lp

Ok, hvala ti! Sej se mi je zdel da ti Telemachovci zaje….
Sm pa že kr velikrat jih klicala in naslednjič k jih bom jih bojo fajn slišal! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close