Najdi forum

Živjo!

Kako je kaj bilo na sejmu ??
Ste bili, ali niste, no ja mi gorenjci smo zbrali skupaj
tistih 1500 sit in si ogledali sejem.

Pravi odraz informatike pri nas!

Ni bilo Microsofta ( ne bom debatiral zakaj),
ni bilo ostalih velikanov, ki so prejšna leta hodili in
krasili “štante”, hostese – tako – tako, so bile kar ok.

Novosti kakih pretresljivih nič, razen mogoče Open Office sistema – ki je btw. požel nagrado produkt sejma.

Še v buffetu spodaj ni bilo pretirane “gužve”, ali me pa
natakarji že poznajo in sem zato dobil tisto kavo takoj.

Pri izhodu sem pričakoval povračilo stroškov, pa jih tudi ni bilo – skratka – no comment!!!

Ali je pa to že počasi posledica staranja in “stare sitnobe”, kaj pa vem, mogoče res????

No povejte!!!

lp

še malce samohvale – danes sem končno dočakal doma mizo po naročilu, ta stara (14 let) se je že razpadala in je bilo potrebno malce s kladivom po prašičku hehe!!!

živjo

ja jst mam podobno mnenje kkot ti. Sicer sem študent rač v ljubljani. Lani sem bil prvič in se mi je zdelo da je blo lani veliko bolj kakovostno in kot si reku stroške bi ti lahko vrnili saj ni bilo nič za videt pametniega, en sprehod in konec, sploh me ni nič pritegnilo da bi pogledu kaj je.

Sem se pol ustavu pr hermesu pa mal spraševal kako in kaj, tip tm, pa mi začne bluzt o ekonomiji, pa koga briga ekonomiija, mi ne morš povedt nč kako poteka delo pr vs.

Potem sem pričakoval kake popuste, oziroma vsaj kaka akcija bi lahko bila, ne vem no. sem reku da grem drugo leto na CEBIT- pa bomo lahko mal primerjali kako in kaj.

gledano v celoti; v sloveniji smo 10 let za ostalmi, nek sejm, bi pričakoval kot si reku velikane v sloveniji, no od tega ni nič, slovenija bo morala še veliko narediti na tem opodročju

A ma čist vsako leto rečem, da naslednje leto pa ne grem več na infos. In drugo leto pa res ne grem 100%.

Tist kofe pa pir pa tud v lokalnem bufu lahko spijemo!

Hja sem računal celo pot nazaj na Gorenjsko, 1500 sit vstopnica, pa kava s smetano seveda, za ta denar bi se ga resno že lahko orng “nalil”, še samo
en tak bife, ki ima dobro hosteso , pardon natakarico pa imamo lahko
lokalni Infos….

Bo resno treba enkrat Infos.Med.over.net narediti v enem bifeju –
mogoče ima pa Primož (šefe od Med.Over.Neta) kje kak količinski popust….

Primožž, napiši kje se ga lahko za malo denarja fajn ulijemo !!!!!!

ps. pa seveda da imajo tam tudi kavo in sok za mene!!

Lahko pa damo javni razpis, kje bi želel gostit nevemkolko žejnih forumovcev in prodat hektolitre soka in tone smetane (verjetno tud kak pirček)

Pa kdor bo bolše cene ponudu, tja gremo 🙂

ej klemenxxx jebem ti mater, oziroma tvoja matka je takol tako na grobu zakopana. pa jo nažalost nemorem jebat. lahko pa tvojga sestro al kar koli maš. sam… kr tih bom bil rajš

Živjo!

Sicer ne vem, kaj te je takole razkurilo, mogoče bo
to krivo, da je danes ponedeljek, mogoče slabo vreme,
pritisk ali kaj podobnega.

Mene sicer zadeve ne vržejo takole, kot tebe,
no ja včasih, samo takih izrazov pa ne uporabljam, vsaj ne
takole na forumih, da bi ljudi žalil. Mogoče se mi
včasih naredi le, da sem malce siten, saj veš leta
prinesejo svoje..

Ampak te vseeno vabim, da napišeš kaj te je v mojem sestavku takole razkurilo??

Jaz sem samo napisal moje osebno mnenje, katero zadeva moj letošnji obisk Infos-a (kakorkoli se že sedaj imenuje)!!

Resno pa lahko napišem, da na Infos hodim že od samega začetka, toje od št. 1, prav tako sem dosedaj bil
tudi na vseh NT konferencah v Portorožu od št. 1 dalje,
pa sem letos tudi z g. Kukcem podebatiral o lepih in manj lepih straneh, pa ni bilo nič narobe in sva še vedno ostala na ti!

lp

Ah tale hmmmmmmmm z velik mji ma zgleda probleme sam s sabo in bi bilo verjetno bolje, da bi kaj na kak drug forum napisal. Saj je dosti strokovnjakov na telih tablah, mu bo pa že kdo pomagal.

Aja pa še tole, hmmm in hmmmmmmm z velik mji nista v sorodu, tko da ne bo kdo hmmma čudno gledal :))

lp pa upam da se hmal na unem pirčku vidmo

Ah kje pa, saj znam šteti tiste mm-je, pa tudi način pisanja je čisto različen!!

Hja tisti pirček – jaz sem takoj za!!!

Mogoče bo treba odpreti novo temo:
Nekaj v stilu:

Srečanje forumašev!!

Jaz pripeljem Tajfuna s sabo (je tudi Gorenjec hehe)..

lp

Meni se je pa zdela ena redkih stvari na Infosu tisti Amebisov štant. Vsaj eni, ki kaj zanimivega počnejo. So imeli pa zaradi tistega prevajanja edini dosti obiska.

Na Infosu je bila edina dobra stvar LAN-Unreal2003 :))
Drugače pa se niti ni splačalo dati 600 SIT za to. Aja, pa še Slo-Tech je bil gut.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close