kabelski internet
V LJ je cel kup različnih ponudnikov, pa ne vem, kje je najbolj ugodno. Koga predlagate?? Hvala
zelo sem zadovoljna z Amis netom,kjer poskrbe tudi za antivirusno zaščito.
Seveda pa ni poceni( 7.590.00 Sitmesečno).Mislim,da je, med ostalimi, najpriljubneša Volja net.Cenovno je dostopna vsakemu žepu.O njej pa naj povedo drugi,saj sama tozadevnih izkušenj nimam.
Veliko sreče ,pri izbiranju, želim.
Živjo bejba!
Imaš še vedno težave s Telemachom?
Če se odločiš za zamenjavo ponudnika, moraš najprej ugotoviti, kateri pokriva območje, iz katerega si. Problem je tudi v tem, da če živiš v bloku, kjer so vsi na Telemachu, ti pa greš npr. na Ljubljanski kabel, bo to kar velika investicija, če bo sploh izvedljiva. Do nedavnega se sploh ni dalo izbirat med ponudniki, ker si bil pač obsojen na tistega, ki je pokrival tvoje območje. Ne vem točno, kako je sedaj, je pa res, da recimo območje Šiške in Bežigrada že pokrivata tako Telemach kot Ljubljanski kabel.
Jaz sicer večjih težav (razen občasnih krajših izpadov, recimo na 14 dni) nimam in se mi zdi kabel še vedno precej ugodnejša odločitev kot ADSL.
Tudi mi imamo Telemach in smo zelo zadovoljni. Sicer včasih malo počasi melje in izgubljamo živce, ampak mesečna naročnina (3.800 sit) nam pomiri živce.
Blazon: Tole nism jst pisala- ena druga bejba je bla 🙂
Drugač pa jst mam še zmer probleme. Vsak dan mi zihr crkne in to zihr za 2 ure. Sm se zdej odločila, da jih v ponedeljek pokličem in jim zatežim. Zdej mam internet prek telemacha že ene pol leta. In na začetku mi je super delu, zdej ga je pa že začel srat. Plačam 7300 sit na mesec in je kr velik, če gledaš da mi vsak dan crkne. K jih bom pa v ponedeljek poklicala jih bojo pa fajn slišal – pa še stroške hočm nazaj povrnjene! Se še kej oglasim!
LP
Same bejbe, ki majo probleme s kabelskim internetom. Ko bi vedeli, kakšno napako delajo na Telemachu :))
Ja, res jih pokliči. Jaz izpad za 2 h na recimo 14 dni še potrpim, če bi se mi pa to dogajalo vsak dan… Verjetno je odvisno tudi od tega, kje živiš in kje se naredi ozko grlo, čeprav do izpadov v nobenem primeru ne bi smelo prihajati. V najslabšem pač počasnejša povezava. Meni tudi ta k sreči ne dela preglavic, cca 62 KB/s mi čisto zadostuje.
Bodi pa vztrajna in odločna, saj so bili Telemachovci znani po tem, da so se malodane požvižgali na težave svojih strank. Zdaj se na srečo stvari malo spreminjajo, a vseeno. Sporoči, kako se bodo stvari odvijale 🙂
lp
kaj pa kabel na podeželju? nekje ob zahodni meji Slovenije? Ali lahko upam na kaj takega, al lahko samo sanjam in se povezujem še v nedogled prek te linije s 56K modemom:(
LP
Na zahodni meji mamo tudi kabelski net!!!
CIAO
Ne vem, Daniel, kakšno je stanje pri vas (tudi zahodna meja je kljub majhnosti naše dežele še precej nenatančen podatek). Vsekakor je za v takih primerih ADSL prava rešitev, verjetno pa ne gre zakopati upanja tudi na boljšo kabelsko prihodnost…seveda če vas je le dovolj interesentov in če ne živiš v kakšni odročni vasici.
Mogoče pa ti lahko PIPPO kaj bolj pomaga, saj on očitno že uživa ob vseh kabelskih radostih 🙂
lp
Forum je zaprt za komentiranje.