Najdi forum

WabZIP ali kater drugi

rad bi potegnil neko spletno stran iz interneta da bi jo potem gledal ne da bi bil na internetu pa me zanima kakšen program je najboljši za to.
Enkar sem snel iz interneta 2 programa. Uporabljat sem znal samo WebZIP ki ga imam še zdaj.
Spodaj med kopiranjem mi piše:
Pages %
Media %
Errors %

Torej je včasih precej procentov med error kar verjetno pomeni da nekatere strani niso bile uspešno naložene in jih ne morem videt.

Pa me zanima katere programe uporabljate vi in ali je tudi pri vas kaj procentov v error

Med vsemi, ki sem jih testiral, mi je nabolj ugajal TeleportPro.
Pri vsakem pa prihaja do določenih napak, saj vse strani nikoli niso dosegljive. Oblikovalci pač uporabljajo različne tehnike in programa. Vsi serverji niso vedno online. Poleg tega je internet živa zadeva, tako da strani tudi ‘umirajo’, ali pa jih nihče ne vzdržuje.

Poskusi še Teleport in se odloči. Odločitev bo lahka. Strani lahko po določenem času tudi osvežiš ali nadaljuješ z nalaganjem. Tudi brisanje nepotrebnih projektov je enostavno.

LP Tajfun

a takle program pobere dol tud PHP kodo in file?

lp ajs

kako se pa uploada? ne najdem te funkcije

Hmm, odkar sem na kablu, ga ne uporabljam več… mislim, da izbereš Start New Project… tam vneseš url (link), nastaviš novije globine nalaganja po straneh… that’s all. Aja potem klikneš ne neko zeleno puščico, pa začne nalagat. Pa v help malo pokukaj, ti lenoba ti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close