Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Dejte mi pomagat glede spreminjanja mp3 v .wav

Dejte mi pomagat glede spreminjanja mp3 v .wav

imam en problem ki ga sam nikakor ne znam odpravit…seveda ce je to sploh mogoce!

namrec mam win xp in bi hotu namesto tistega “pozdravnega” zvoka ob vklopu in izklopu windowsov spremenit in namesto tega originalnega pozdrava bi dal gor pac en dolocen drug zvok ki pa je v mp3 formatu kot komad….v bistvu je to 11s dolga navijaska pesem…

in pac sm to hotu narest pa zahteva da je v drugem formatu…nato sm ga spremenu v .wav kot so vsi ostali originalni “zvokci” pa se zmeraj noce, mi nekaj pravi da je narobe!

spremenil sm ga iz mp3 formata v wav format kar v ms dos promtu vendar mi je pravil en kolega da to ne gre tako…

zdej pa rabim vaso pomoc ce se kdo na to spozna!

kako spremenit mp3 v wav in da bo to delal!!

Hvala!!

LP!

Poizkusi s tem
mp32wav. Drugače pa kar hmmm-a vprašaj. On to bolj pozna.

lp

Konvertiranje mp3-jev v Wav zna delati veliko progamov za CD “koharje”! Zna NERO (preverjeno):
v meniju Extras File encoding izbereš želeni MP3, spodaj, v Output File Formatu pa nastaviš naj ti ga encodira v WAV ali kaj drugega.

Rok

Na netu poišči SCMPX -> je majhen, zastonj in v obe smeri!

Zdravo!

S čim pa poslušaš MP3 glasbo?
Če slučajno z Winamp-om (www.winamp.com), potem že imaš vse kar potrebuješ:

V Winampu:
1) Ctrl-P da prideš v preferences.
2) Plug-ins –> Output –> Nullsoft diskwriter plugin –> Configure (da nastaviš, kam naj shrani wav), potem Close
3) Željen komad “predvajaš” (pritisneš play).
4) Ctrl-P da prideš v preferences.
5) Plug-ins –> Output –> WinampX waveout plugin –> Configure (da nastaviš zadeve nazaj na normalno predvajanje).
6) Poslušaš navijače v wav formatu 🙂

LP…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close