Najdi forum

outlook express

Imam pa še en problemček: Svojo el. pošto dobivam preko Outlook Expressa. Če dobim dokument s priponko (npr. doc ali jpg ali kaj drugega) te priponke ne morem odpreti. Tam kjer je priponka, mi piše: OE je onemogočil dostop do teh nevarnih prilog v el. pošti. Vabilo.doc. Na koga naj se obrnem? Pa tudi pod pošiljateljem (na tistem sivem polju) ni priponke. Če želim odpreti priponko, moram najprej klikniti gumb POSREDUJ, tam se mi pokaže ikona Worda, in šele tam lahko odprem dokument. Ali je problem v nastavitvah?
Za odgovore se zahvaljujem
Nataša

Z Dravo!

Preveri naslednje:
pojdi v meni Tools(Orodja)>Options(Možnosti)>Security(Varnost)

Poglej pod “Virus Protection” (Zaščita pred virusi) ali imaš obkljukano možnost “Do not allow attatchments to be saved or opened that could potentially be a virus”.

Lahko, da ti je protivirusni program zaznal okuženo datoteko in ti je ne dovoli odpreti.
Če pošiljatelja poznaš, ga pobaraj, kaj ti je pošiljal!

Nataša

Pozdravček!
Pogledala sem pod Orodja)>Options(Možnosti)>Security(Varnost)

Pogledala pod “Virus Protection” (Zaščita pred virusi) in imam obkljukano možnost “Do not allow attatchments to be saved or opened that could potentially be a virus”. Sedaj sem jo odkljukala in mi vse dela lepo OK.

Kar se pa tiče okuženih datotek, imam Nortona in mislim, da bi me opozoril, če bi prišel kakšen virus, a ne?
Še enkrat najlepša hvala.
Nataša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close