Divx player
Mam en problem!Posnela sm si en film in ko ga hočm gledat v bsplayerju je za 5 sekund ok pol se pa vse ustavi. Ta isti film mi normalno dela v divx playerju ampak morm celga naenkrat gledat, ker če hočm vmes kej naprej al pa nazaj dajat film mi vn vrže. Mam vse codece instalerane in tud mam ta codec ki ga film zahteva. Zlo rada bi ga gledala v bs playerju (zarad podnapisov tud), ker lohk premikam čas.
Upam, da mate kšno dobro idejo kako to popravt.
Aja, drugač mi vsi filmi kar jih mam v bs playerju delajo normalno edin ta ne.
LP in hvala za pomoč!
Zdravo!
Obstaja tudi možnost, da imaš film brez keyframeov. Pri teh namreč ne moreš preskakovat kar po mili volji sem ter tja. Sicer so sila redka zadeva, ampak obstajajo. Ali je to res, ugotoviš z Nandubom (File->File information). Je pa malo preveč dela s predelavo na verzijo s keyframesi, da bi se ti splačalo s tem pečati.
LP…
Ne ni tak film, da ne bi mogla preskakovat.V b playerju lohk preskakujem, sam kaj ko ne morem gledat zaradi zamrznitve slike.
Upam, da bo kdo navedu še kšn predlog 🙂
LP
Ti film dela normalno v Media Playerju?
Ne, povsod se mi na istem mestu ustavi, edin v divx playerju mi dela normalno. Samo tam pa ne morem premikat čas, ker mi pol sporoči, da mam premal “virtual memory” – pa mam 256Mb rama (al pa 128-ne spomim se :)) . Ful bi rada, da bi mi delu v bs playerju. Pa ne vem več kaj naj še instaliram.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.